Lyttos Beach Hersonissos 4

Fotografie turistică hotelieră – Hoteluri, Pensiuni, HoReCa, AirBnb

|
Fotografie turistică hotelieră
Fotografie turistică hotelieră - Hoteluri, Pensiuni, HoReCa, AirBnb 8

Fotografia joacă un rol foarte important în decizia de a rezerva un sejur într-un hotel. Ea este cartea lui de vizită și îi ajută pe turişti să îşi contureze aşteptările şi să evalueze raportul calitate-preţ în absenţa recomandărilor de la persoane de încredere.

Fotografie hotelieră
Fotografie turistică hotelieră - Hoteluri, Pensiuni, HoReCa, AirBnb 9

Astfel că cel mai important aspect în fotografia din domeniul turismului o reprezintă întelegerea specificului fiecărei destinaţii, astfel putem combina cadrele de locaţie cu cadre ce ilustrează experienţa unui sejur, convingând turiştii că locaţia prezentată este cea mai bună opţiune.

Cele mai frumoase plaje din Grecia - Khefalos Beach
Fotografie turistică hotelieră - Hoteluri, Pensiuni, HoReCa, AirBnb 10

Fotografie Hoteluri, Pensiuni, HoReCa, AirBnb

Experienţa mea în domeniul hotelier s-a conturat atât în locaţii elegante, cât şi în hoteluri şi pensiuni economice, însă te invit să răsfoiești galeriile virtuale și să descoperi stilul meu de fotografiere prin munca care se regăsește aici.

Kallithea Springs – Thermal Springs Rhodes
Kallithea Springs – Thermal Springs Rhodes
Kallithea Springs – Thermal Springs Rhodes
Kallithea Springs – Thermal Springs Rhodes

Ce servicii ofer?

Cadre de ansamblu, fotografie de interior, fotografie culinară, cadre de locație, meniu.

Kallithea Springs – Thermal Springs Rhodes Greece
Kallithea Springs – Thermal Springs Rhodes Greece

Tarif de la 500 EURO / locație

  • Tariful începe de la 500 EURO per locație (pentru un hotel de mici dimensiuni sau o pensiune fotografiată atât în interior cât și în exterior)
  • Prețul final va depinde de dimensiunea locației, numărul de camere fotografiate, spații comune etc; Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!
  • Numărul de fotografii pe care le vei primi depinde de dimensiunea locației, numărul de camere pe care le vom fotografia, spații etc;
  • Tariful include editarea profesională a fotografiilor ( luminozitate, culori, retuș );
  • Tariful de pornire, de mai sus, se aplică pentru hoteluri / pensiuni aflate în Cluj Napoca – Târgu Mureş și împrejurimi. Pentru locații din țară veți primi o ofertă personalizată, după o discuție în prealabil despre mărimea locației, numărul de camere etc și care va include și costurile de transport.
  • Putem face atât fotografii de interior/exterior cât și fotografii culinare cu meniul restaurantului, tururi virtuale 360 ale locației cât și prezentări video cu secvențe înregistrate în interior (cu cameră 4K mobilă) și exterior, inclusiv cu o dronă de ultimă generație.

Dacă eşti curios cum se vede locaţia ta prin obiectivul camerei foto profesionale, solicită o ofertă aici