servicii foto pentru companii

Fotografie comercială , Corporate, HoReCa, Industrială

Pentru că o fotografie face cât o mie de cuvinte, iar eu sunt omul care face magia să se întâmple, nu cel care o povestește, vă invit să răsfoiți portofoliul meu de fotografie comercială. De ce am ales să abordez acest domeniu? Pentru că în orice formă este ea, fotografia este pasiunea mea sinceră și la fel de intensă de mai bine de 10 ani. În timp am descoperit importanța fotografiei comerciale și scopul acesteia; transmiterea unei imagini de business impecabilă pentru afacerea pe care o reprezentați. Astfel că astăzi fotografia comercială se regăsește în portofoliul meu de servicii, gata să surprindă atât imaginea produsului cât și emoțiile pe care acesta le trezește privitorului.

fotograf imobiliare cluj napoca 23
Fotografie comercială
Fotografie Imobiliară

Câștigă încrederea clienților și vinde/închiriază cu ajutorul fotografiei profesionale! Fie că vrei să îți închiriezi apartamentul sau să îl listezi pe AIRBNB, cu fotografia imobiliară îți vei pun în valoare proprietățile.

Fotografie comercială
Fotografii Aeriene, Drona

De sus, lucrurile au o altă perspectivă. La propriu! Fie că vorbim de proiecte, servicii sau produse, filmările și imaginile aeriene profesionale de mare rezoluție din dronă sunt ceva nou, inedit!

servicii fotografie aeriana fotografii drona
fotografii prezentare firma companie 9
Fotografie comercială
Corporate Lifestyle

Evidențiază valorile brandului tău și surprinde esența businessu-lui într-un mod autentic și convingător. Prezintă-ți compania actualilor și viitorilor clienți, într-o formă profesională prin imagini business.

5 sfaturi și trucuri de social media marketing pentru a vă spori prezența online

marketing
alexandru don madalina merca for claudebernard watch18

Social media joacă un rol crucial în promovarea afacerii tale. Puterea prezenței tale online va determina succesul businessului.

Sfaturi și trucuri

Fiind specializat în servicii de fotografie comercială, vă pot spune ca încerc de fiecare dată să surprind într-un mod cât mai creativ obiectul și obiectivul promovării și consider că fiecare produs trebuie încadrat și evidențiat diferit, în funcție de ce se dorește a fi transmis. Bine de știut este faptul că o imagine care transmite mesajul corect, trezește gânduri, trăiri și dorința de a avea acel produs. Atât de simplu!

Ca să acorde atenție unei reclame, cumpărătorii trebuie să fie captivați de aceasta și să rezoneze cu imaginea și mesajul acesteia. Asa că, dacă organizați un eveniment PR, o lansare de produs sau poate o conferință, eu vă pot transpune evenimentul în adevărata lui esență, prin obiectivul camerei foto dar și prin filmări aeriene și indoor pentru videouri de prezentare, fotografie în locație sau în mediu ambiental, fotografii office, industriale sau în showroom.

deschidere sephora romania
Fotografie comercială , Corporate, HoReCa, Industrială 8

Retail Interior Photography

Fotografiile profesionale de retail, oglinda business-ului! Conectează-te cu posibilii cumpărători, oferă-le o experiență extraordinară și crește profitul magazinului tău.

fotografii campanie craciun imbracaminte sportiva
Fotografie comercială , Corporate, HoReCa, Industrială 9

Îmbracăminte

Fotografia profesională de produs, cheia către succesul business-ului tău! Prezintă-ți produsele într-un mod impecabil și captează atenția potențialilor cumpărători.

fotograf hoteluri si resorturi de lux
Fotografie comercială , Corporate, HoReCa, Industrială 10

Hoteluri și Resorturi

Alege promovarea cu un set de fotografii profesionale interior&exterior pentru hoteluri, pensiuni sau resorturi și asigură-ți cea mai bună vizibilitate în domeniul turismului cu fotografii realizate profesional și cu o calitate peste cea a concurenței. 

Pentru că îmi doresc să aduc un plus de valoare tuturor proiectelor la care lucrez, ceea ce vă pot confirma este faptul că în munca mea, nu fac rabat de la calitate. Bazele unei promovări ca la carte încep cu servicii care tind spre perfecțiune, iar eu tind să excelez în ceea ce privește fotografiile bine executate, încadrate corespunzător într-o poveste și corect expuse. Astfel vă invit în continuare să răsfoiți imaginile din categoria comercială a siteului meu, și să descoperiți toate proiectele la care am luat parte.

 Dacă stilul meu fotografic se apropie de viziunea voastră și a stilului de produs pe care doriți să îl promovați, puteți să mă contactați completând formularul din site pentru o ofertă personalizată sau printr-un apel telefonic pentru mai multe detalii.

Ai un proiect de portofoliu? Lasă-mi un mesaj pe WhatsApp și hai să programăm o ședință foto.