MENU
C

Client : Agile Networks Technologies

„Accelerate your digital business and create a safe, integral and pleasant customer journey! Agile Networks Technologies is owner-managed, 100% equity financed and bundles 100 years of management experience in the circle of initiators and investors.”

Pentru a face clientul sa te aleaga pe tine, activitatea sau produsele companiei trebuie prezentate impecabil. Iar scopul meu aici apare. Fiind specializat in servicii de fotografie corporate/industriala, surprind intr-un mod creativ si profesional oameni in mediul lor de lucru dar si fotografii de interior/exterior al spatiului companiei. Totodata, pot realiza fotografii de prezentare, imagini corporate de brand dar si portrete folositoare in diferite scopuri.

Organizezi un eveniment de PR, o lansare de produs sau o conferinta? Ca fotograf de evenimente corporate iti pot asigura fotografii de calitate din timpul evenimentului tau.


Ce pot oferi? Portrete business, fotografii office, industriale, cu oameni in mediul lor productiv de lucru, procese de productie, fotografii de eveniment dar si filmari aeriene si in-door pentru clipuri de prezentare.

Client : https://agilenetworks.tech/en
Location : Cluj-Napoca Office
Liberty Business Park, 21 Gării Street, D2 Building, 2nd Floor
400267 Cluj-Napoca
Romania

CLOSE MENU