fotografii promovare afacere cluj napoca

ANT – Fotografiile profesionale sunt necesare pentru o afacere de succes !

|

Client : Agile Networks Technologies

“Accelerate your digital business and create a safe, integral and pleasant customer journey! Agile Networks Technologies is owner-managed, 100% equity financed and bundles 100 years of management experience in the circle of initiators and investors.”

Fotografii profesionale pentru businessul tău

Fotografiile de lifestyle “ slice of life”  inspiră oamenii și îi fac să își dorească ceea ce le transmiți. Aici se regăsește o combinație de lifestyle, fotojurnalism și fotografia de portret pentru a crea povești autentice și inspiraționale pentru clienții tăi pentru a spune povestea afacerii. De asemenea este și o parte importanta a strategiei de dezvoltare si promovare a imaginii companiilor. Astfel am identificat că serviciile unui fotograf corporate sunt indispensabile și că succesul unei companii se datorează unui cumul de factori printre care se află și fotografiile profesionale folosite în propriile campanii de imagine. 

alexandru don madalina merca for claudebernard watch18
ANT - Fotografiile profesionale sunt necesare pentru o afacere de succes ! 49

Pentru o companie, imaginea conteaza extrem de mult, aceasta oferind deschiderea necesară către public, dar și noi posibilități de colaborare în afaceri. Materialele foto și video de înaltă calitate se pot folosi în campaniile de promovare a companiei, broșuri, reclame sau în comunicarea de pe social media.

Ce pot oferi?

Portrete business, fotografii office, industriale, cu oameni în mediul lor productiv de lucru, procese de producție, fotografii de eveniment dar și filmări aeriene și in-door pentru clipuri de prezentare.

Organizezi un eveniment?

Organizezi un eveniment de PR, o lansare de produs sau o conferinta? Ca fotograf de evenimente corporate iti pot asigura fotografii de calitate din timpul evenimentului tau.

Portrete corporate

Ce pot oferi? Portrete business, fotografii office, industriale, cu oameni in mediul lor productiv de lucru, procese de productie, fotografii de eveniment dar si filmari aeriene si in-door pentru clipuri de prezentare.

Client : https://agilenetworks.tech/en
Location : Cluj-Napoca Office
Liberty Business Park, 21 Gării Street, D2 Building, 2nd Floor
400267 Cluj-Napoca
Romania

FOTOGRAF DIN CLUJ NAPOCA MAJOS DANIEL CU DISPONIBILITATE ORIUNDE IN ȚARĂ

Aștept să ne cunoaștem și să vedem dacă există o posibilitate să colaborăm. Puteți folosi pagina de contact.