Contact fotograf nuntă

În stabilirea celor mai importante detalii pentru evenimentul tău, distanța nu este o problemă; pentru a ne cunoaște mai bine și a comunica cât mai ușor indiferent unde te afli, ne putem auzi la telefon, printr-un videocall pe Skype sau Facetime. Cu această ocazie, îmi poți spune ce așteptări ai, cum îți dorești să arate fotografiile, iar eu îți voi împărtășii din experiențele mele. Împreuna vom personaliza cea mai potrivită ofertă pentru tine și evenimentul tău.

Formular de contact fotograf nuntă

Trimite mesaj pe whatsapp aici !

Ce părere au clienții despre mine ?

5 Stele evaluare medie!
Roxana Andreian
Ferencz András
Simona Gaidur
 1. Informații Covid-19

  Pentru că țin la siguranța mea și a tuturor clienților mei, m-am vaccinat împotriva COVID-19 cu doza Pfizer. Dacă din motive care țin de legislație evenimentul nu se mai poate desfășura, în baza contractului semnat de ambele părti, data poate fi schimbată.

  Reprogramarea se va face ținând cont de datele libere de care dispun în perioada dorită de voi, iar în cazul în care intervin situații de orice natură, vă voi restitui avansul.

 2. Cât timp durează predarea fotografiilor editate ?

  În decursul zilelor de după eveniment, vă voi oferi acces la o galerie de tip preview, urmând ca galeria finală să vă fie livrată în maxim 60 zile calendaristice.

 3. Pot vedea o galerie completă de la o nuntă?

  Vă pun la dispoziție accesul la o galerie foto care surprinde mai multe evenimente din ziua nunții, precum pregătirile mirelui și miresei, terminând cu petrecerea și tăierea tortului. În acest fel vă puteți forma o idee despre cum se derulează un eveniment și ce viziune am asupra lui prin obiectivul aparatului meu foto.

 4. Câte fotografii vom primi după eveniment?

  Numărul fotografiilor diferă în funcție de eveniment, durată și dinamică. Nu există un număr limitat de fotografii pe care le pot livra. După 14 ore de lucru media este de aproximativ 850 fotografii editate.

 5. Cum se procedează cu plata serviciilor?

  Pentru a rezerva serviciile pe care le ofer, este nevoie de un avans de 30% din valoarea contractului, iar restul de 70% se vor achita in 5 zile de la prestarea serviciilor.

 6. Realizezi albume foto?

  DA, în serviciile mele se regăsesc și albume foto personalizate însă prețul unui album nu este inclus în cel al serviciilor de fotografie. Pentru a vă ajuta în luarea deciziei, aici puteți să găsiți mai multe informații despre prețul albumelor pe care le ofer, dimensiuni și procesul de printare, care vă oferă o idee mai clară despre această experiență atât de personală.

  Ceea ce vă sugerez eu, este să vă hotărâți asupra unui design al albumului foto abia după ce ați primit toate fotografiile de la eveniment.