Contectează-mă aici

În stabilirea celor mai importante detalii pentru evenimentul tău, distanța nu este o problemă; pentru a ne cunoaște mai bine și a comunica cât mai ușor indiferent unde te afli, ne putem auzi la telefon, printr-un videocall pe Skype sau Facetime. Cu această ocazie, îmi poți spune ce așteptări ai, cum îți dorești să arate fotografiile, iar eu îți voi împărtășii din experiențele mele. Împreuna vom personaliza cea mai potrivită ofertă pentru tine și evenimentul tău.

Formular de contact fotograf nuntă

Dacă vă doriți să vă fiu fotograf, mă puteți găsi aici

oraȘE

e-mail

telefon

CLUJ NAPOCA – TÂRGU MUREȘ

+40 747 689 658

Pentru curiozități, întrebări sau mai multe informații, îmi puteți trimite un mail la adresa MENȚIONATĂ MAI SUS.

fotograf nuntă DIN CLuj Napoca – Europa

Despre mine și pasiunea mea

Pasiunea pentru fotografie și-a făcut loc în viața mea în urmă cu 10 ani, de-a lungul timpului devenind o profesie. Astăzi, după alți 6 ani de fotografie a evenimentelor și nunților cât și a și a colaborărilor profesionale cu companii de renume din România, mă recomandă experiența și rezultatele.

Pentru inspirație, și pentru a-mi descoperi stilul de fotografiere, vă recomand să răsfoiești galeriile virtuale din site.

FAQ

Întrebări și răspunsuri

CELE MAI FRECVENTE îNTEBĂRI

 1. Informații Covid-19

  Sunt vaccinat împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer (ambele doze).
  Dacă am semnat un contract și nu se poate desfășura evenimentul din motive ce țin de legislație, data poate fi reprogramată.
  În cazul in care nu există disponibilitate din partea mea și nu acceptați recomandările mele, veți primi avansul achitat înapoi.

 2. Cât timp durează predarea fotografiilor editate ?

  După eveniment veți primi o galerie preview în zilele următoare. Timpul maxim de așteptare pentru galeria finală este de 60 zile.

 3. Pot vedea o galerie completă de la o nuntă?

  Îți pun la dispoziție mai multe evenimente fotografiate, începând cu pregătirile mirelui și miresei, terminând cu petrecerea și tăierea tortului. Doar așa vei putea vedea ce momente reușesc să surprind.

 4. Câte fotografii vom primi după eveniment?

  Numărul fotografiilor diferă în funcție de eveniment, durată și dinamică. Nu există un număr limitat de fotografii pe care le pot livra. După 14 ore de lucru media este de aproximativ 850 fotografii editate.

 5. Cum se procedează cu plata serviciilor?

  Pentru a rezerva serviciile pe care le ofer, este nevoie de un avans de 30% din valoarea contractului, iar restul de 70% se vor achita in 5 zile de la prestarea serviciilor.

 6. Realizezi albume foto?

  DA, însă prețul unui album nu va fi inclus in prețul serviciilor si nu il impun clienților mei.

  Motivul este simplu: Nu doresc sa vă privez de șansa de a alege un album de calitate. Acesta este și motivul pentru care nu veti primi o oferta cu pachete din partea mea ci doar intervale de preturi.
  Despre album vom discuta după eveniment, cand veti ști câte fotografii vă doriți în acesta.

contact
Contract Fotograf Nuntă 2