MENU
E

EN 🇺🇸 : I AM HONORED THAT YOU ARE CONSIDERING ME TO DOCUMENT YOUR WEDDING DAY.
RO 🇷🇴 : MĂ SIMT ONORAT CĂ SERVICIILE MELE V-AU ATRAS ATENŢIA ȘI MI-AȚI VIZITAT SITE-UL.
HU 🇭🇺 : KÖSZÖNÖM, HOGY ELLÁTOGATTATOK HONLAPOMRA,ÉRDEKLŐDÉSETEK MEGTISZTELŐ SZÁMOMRA.

Dear new friends, if you would like to say hello. Please let me know a little bit about yourself.

WE MAKE BEAUTIFUL THINGS

TRANSYLVANIA - CLUJ NAPOCA +40 747 689 658
MAJOSDANIEL@GMAIL.COM

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
FOTOGRAF NUNTĂ / EVENIMENT CU DISPONIBILITATE ÎN ȚARĂ ȘI STRĂINĂTATE

CUM PROCEDĂM CU REZERVAREA, CONTRACTUL, ACHITAREA SERVICIILOR ?

Trimteți-mi un mesaj indiferent de locul și dimensiunea nunții pentru a vedea dacă există posibilitatea să ne cunoaștem și să vă fiu fotograf. O dată ce decizia a fost luată, finalizarea rezervării constă în semnarea contractului și un avans de 30% din valoarea contractului, plată se face prin bancă.

CE AI NEVOIE SĂ ȘTII DE LA NOI ?

Am nevoie să știu data și locațiile unde se va desfășura nunta/evenimentul vostru.

ÎN CÂT TIMP PRIMIM FOTOGRAFIILE ?

Înțeleg cât de importante sunt fotografiile de la orice eveniment așa că încerc de fiecare dată să le editez cât pot de repede, acordând însă atenția necesară fiecărei fotografii. În funcție de eveniment durata fotografiilor poate să fie între 3 zile și 40 de zile.

CUM VOR FI EDITATE FOTOGRAFIILE ?

Voi edita personal toate fotografiile pe care vi le voi livra. Sunt de părere că toate fotografiile formează povestea ta și a persoanelor iubite, astfel încât trebuie să existe o consistență în toate fotografiile pe care le primiți. Totul o să fie conform ce ați văzut în portofoliul meu.

LUCREZI SINGUR SAU ÎN ECHIPĂ ?

Depinde de complexitatea proiectelor foto. În echipa mea foto suntem, aproape tot timpul, doi oameni: fotograf și asistent fotograf. Însă, în funcție de proiect, îți pot asigura mai mulți fotografi / cameramani la un eveniment.

Îmi place că totul să fie pus la punct și să fiți siguri că ați făcut o alegere potrivită, astfel dacă distanța reprezintă un obstacol, există posibilitatea de a discuta online pe Skype/Facetime sau la telefon. Sper să ne cunoaștem cât mai curând !Mi-ar plăcea să fotografiez momentele importante din viață voastră, oriunde în țară sau în străinătate.

CLOSE MENU