pregatiri mire si mireasa fotograf nunta cluj napoca 34
Prestări servicii de fotografie nuntă

Fotograf Nuntă

Bună! Sunt Majos Daniel, fotograf nuntă . Stilul meu combină fotojurnalismul și instantaneele cu portretele, fotografiile de familie și imaginile de detaliu. Nu mă limitez la un anumit tip de fotografie, îmi place să fiu creativ și să evidențiez frumusețea care există deja. În afară de activitatea mea principală de fotograf de nunți, ofer, de asemenea, servicii de fotograf la botezuri sau nunți civile.

Ofer prețuri și oferte personalizate pentru fotografiile de nuntă!

Pentru orice eveniment important din viața voastră, puteți apela la serviciile mele pentru fotografie de nuntă în Cluj Napoca și împrejurimi. O nuntă este, de obicei, una dintre cele mai memorabile zile, pe care o țineți minte pentru totdeauna. În general, fotografia de nuntă implică fotografierea ceremoniilor și a participanților. Cu toate acestea, există mult mai multe lucruri de care se ocupă un fotograf profesionist de nuntă decât simpla apăsare a unui buton.

sedinta foto in ziua nuntii wonderland cluj napoca 6

Cele mai recente galerii de nuntă

Vezi tot din categoria nuntă

De ce să mă alegeți pe mine ca fotograf de nuntă?

Întrebări frecvente

Ce părere au clienții despre mine ?

5 Stele evaluare medie!
Kiss Andrea
Olteanu Sebastian
Roxana Andreian
Ferencz András
Dr. Kádár Zsolt
Szabo Kinga
Simona Gaidur

Următorii pași :

Nuntă de destinație – Destination Wedding

Sunt pasionat de surprinderea momentelor autentice care fac o zi de nuntă cu adevărat specială. Mă concentrez pe conexiunea dintre tine și persoana iubită. Ca fotograf specializat în nunți de destinație, este o mare onoare pentru mine să documentez un eveniment atât de semnificativ în viața oamenilor oriunde ar fi organizat. Dacă vă organizați nunta în străinătate poate ne putem sincroniza. Iată calendarul meu detaliat de destinații călătorie.

santorini photo ideas wedding photographer
santorini wedding photographer, fotograf nunta santorini grecia, nunta in strainatate

Destinații călătorie fotograf nuntă 2024

ianuarie

România

februarie

Hungary – Budapest

martie

Philippines – Boracay Island

aprilie

România

mai

Hungary – Balaton

iunie

România

iulie

Spain – Palma de Mallorca

august

România

septembrie

România

octombrie

Indonesia – Bali

noiembrie

România

decembrie

Vietnam –

Hạ Long Bay

Locuri unde visez să fotografiez o nuntă: Scoția, Noua Zeelandă, Yosemite, într-un parc național din Utah, Maroc, în deșert sau munții înzăpeziți, Italia, Africa de Sud, Australia, Grecia (Santorini, Paros, Mykonos etc…), Bali, Indonezia, Thailanda, Islanda, Norvegia, Finlanda, Suedia, Hawaii, Japonia, Cuba și lista ar mai putea continua… 😀

The Lind Boracay Sunset Photoshoot 7

Fotografiile obținute la fiecare nuntă sunt rezultatul pasiunii mele. Vreau să creez o poveste vizuală a zilei voastre speciale, voi documenta toate momentele importante pentru a le putea păstra frumos în amintire. Majoritatea mireselor visează de la nunți încă din copilărie și știu că, după această zi specială, trebuie să le rămână cele mai frumoase amintiri. Luați în considerare serviciile mele de fotografie de nuntă, sper să vă placă portofoliul meu.

Amintirile voastre sunt cele mai importante lucruri care vă vor rămâne după ziua nunții. Fotografiile de nuntă vă vor reaminti cele mai prețioase momente. Bucurați-vă de clipele petrecute într-una dintre cele mai importante zile ale vieții voastre! Alegerea unui fotograf de nuntă profesionist este esențială pentru a garanta că amintirile vor fi documentate exact așa cum s-au întâmplat.

Sunt fotograf de nunți în Cluj Napoca, însă, în funcție de cereri și provocări, sunt dispus să mă deplasez în alte locații. Sunt disponibil să documentez evenimentul vostru chiar și peste graniță. Primul și cel mai important lucru este să vă regăsiți în stilul meu de fotografie. Poți cere chiar acum o ofertă de preț folosind formularul de contact. Prețuri și servicii fotografie nuntă

sedinta foto in ziua nuntii wonderland cluj napoca 11