fotografie nuntă

Documentarea nunții într-un mod creativ

Ca de început, pentru a ne cunoaște mai bine, puteți să descoperiți munca mea în imaginile din galerie virtuală atent concepută să vă inspire și să vă transpună în povestea pasiunii mele, fotografia. Dacă ați rămas în continuare în articol, înseamnă că stilul meu de fotografiere v-a stârnit interesul. Astfel vă invit să citiți mai departe pentru a descoperi tot ce trebuie să știți despre cum vor arăta imaginile din ziua nunții voastre.

Documentarea nunții prin fotografie este jobul care mi-a arătat drumul spre cariera pe care o am astăzi. Bucuria cuplurilor mulțumițe de rezultate mă motivează mereu să excelez în ceea ce fac, iar portofoliul meu de clienți este ceea ce mă recomandă. Pasiunea mea pentru fotografie o puteți regăsi în cadrele surprinse care transmit emoția reală și naturală a celor mai frumoase momente.

Importanța fotografiilor și a documentării acestora

Peste ani, când veți privi în urmă spre ziua nunții, fotografiile vor fi cele mai palpabile amintiri. Eu mă voi asigura că aceste amintiri vor stârni doar sentimente de fericire, prin momente unice surprinse în cea mai frumoasă zi din viața voastră.

Pentru că prioritatea mea este să surprind emoția din spatele fotografiilor, bunăstarea voastră pe tot parcursul evenimentului va sta în mâinile mele și vă voi oferi sfaturi și îndrumare în toate momentele. În ziua nunții voastre veți fi sclipitori, iar mie îmi revine datoria de a vă imortaliza în cele mai frumoase cadre, care vă vor aminti cu drag de aceste momente deosebite.

Ziua voastră trebuie să fie unică și deosebită, iar efortul comun al toți celor care participă la acest eveniment o vor face fără cusur. Pentru că îmi face o deosebită plăcere să documentez poveștile de dragoste, și pentru că sunt o parte importantă în viața mea, voi fi prezent alături de voi pe toată durata evenimentului. începând cu cele mai mărunte pregătiri, până cele mai culminante momente de la lăsarea serii.

Fotografia de nunta în stil fotojurnalistic

Dacă ați răsfoit galeriile mele virtuale din site, v-ați dat seama că abordarea mea asupra fotografiei de nuntă, este reprezentată de stilul Fotojurnalistic. Ce înseamnă acest lucru? Atenția obiectivului meu este îndreptată pe elementele naturale și spontaneitatea momentelor, lumina ambientală fiindu-mi cel mai bun prieten.

Bineînțeles că sunt și momente care cer folosirea blitz-ului sau a altor elemente artificiale care creează cadrul perfect, astfel că nu voi sacrifica niciodată o fotografie doar pentru a rămâne cu blitzul “stins”. Partea bună este că tehnologia a avansat foarte mult, și datorită aparaturii profesionale, pot face fotografii în aproape orice situație, folosindu-mă de elementele naturale.

Vă propun să fiți curajoși și să abordați profesioniști în domeniul foto, pentru a imortaliza evenimentele importante din viața voastră. Pe lângă naturalețea și unicitatea fotografiilor pe care acest stil îl oferă, veți simți și lejeritatea și plăcerea de a fi fotografiați, fără ipostaze regizate, sau rezultate cosmetizate și supra-prelucrate.

Am adoptat acest stil de fotografiere din dorința de a surprinde lucrurile, exact așa cum le văd cu ochiul liber și cu propria imaginație. Dacă veți apela la serviciile mele, puteți să vă așteptați la cadre dintre cele mai spontane, pline de viață și cu oameni fericiți.

Ce vă voi oferi eu ?

Fotografii cu cadre unice, în ipostaze spontane și inedite, care vor transmite emoția celei mai frumoase zi din viața voastră. Pe tot parcursul evenimentului vă voi fi sprijin și îndrumător, cu sfaturi din experiența acumulată pe parcursul a ultimilor 10 ani în această profesie.

Rezultatul final: galeria digitală și albume foto tipărite

În termen de maxim 21 de zile de la nunta voastră , vă voi trimite un email care va conține link-ul galeriei online, cu fotografiile în varianta finală. Vă veți putea bucura de această galeria minim 2 ani de zile de la data livrării, și va putea fi accesată de un număr nelimitat de utilizatori.

În plus, fotografiile vor putea fi descărcate la rezoluție maximă și veți avea drept deplin pentru tipărire. Imaginile nu vor conține logo-uri sau watermark.

Pentru a vă putea bucura de aceste momente și pentru a rememora cele mai frumoase amintiri de la nunta voastră, după o selecție a fotografiilor, aici puteți comanda un album foto tipărit cu mai multe posibilități de personalizare.

Întrebări și răspunsuri

În ce orașe/țări te deplasezi ?

Pentru că fotografia înseamnă pasiune, iar pasiunea mea nu cunoaște granițe, prin obiectivul camerei mele orice idee poate deveni realitate. Așa că, fie că îți plănuiești ca evenimentul tau să fie la un zbor de avion distanță, sau la un drum cu mașina de câteva ore de oraș, eu îți voi fi alături.

Informații Covid-19

Sunt vaccinat împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer (ambele doze).
Dacă am semnat un contract și nu se poate desfășura evenimentul din motive ce țin de legislație, data poate fi reprogramată.
În cazul in care nu există disponibilitate din partea mea și nu acceptați recomandările mele, veți primi avansul achitat înapoi.

Pot vedea o galerie completă de la o nuntă?

Îți pun la dispoziție mai multe evenimente fotografiate, începând cu pregătirile mirelui și miresei, terminând cu petrecerea și tăierea tortului. Doar așa vei putea vedea ce momente reușesc să surprind.

Cât de devreme ar trebui să mă contactați pentru a fi fotograful vostru la nunta?

Rezervarea fotografului de nunta cu șase până la doisprezece luni în avans asigură cele mai mari sanse de disponibilitate.

Cât durează editarea și predarea fotografiilor de nuntă ?

Timpul variază, dar în medie, veți primi fotografiile de nunta editate în două până la patru săptămâni după eveniment. După seara nunții primiti o mini galerie de aproximativ 20 de imagini.

Se poate solicita copii digitale cât și printate ale fotografiilor noastre de nuntă?

Absolut! Ca fotograf de nunta, ofer o gamă de pachete care includ atât USB drive, cât și opțiuni de print. Aceste pachete sunt disponibile pe site la sectiunea magazin sau mă puteți contacta pe whatsapp să vă ofer mai multe informații.