Fotograf Nuntă București

FOTOGRAF NUNTĂ BUCUREȘTI

Dacă în căutarea unui fotograf nuntă București ați ajuns pe pagina mea, în primul rând țin să vă felicit pentru pasul important pe care urmează să îl faceți. Faptul că v-ați găsit unul pe celălalt într-o lume haotică, nu poate să însemne decât că sunteți suflete pereche, și doi oameni foarte norocoși.

Astfel că nunta voastră va fi momentul unic în care sufletele vi se vor contopi într-unul, astfel devenind o familie.

Foto Rimitea Alba Cluj Napoca Torocko Erdely Eskuvo Fotos 47
Fotograf Nuntă București 6

Sunt sigur că ați făcut toate pregătirile necesare și v-ați gândit la toate detaliile pentru ca ziua cea mare să atingă perfecțiunea la care ați visat. Rolul meu abia acum începe însă, când vă doriți ca toată munca depusă și toate emoțiile pe care le veți trăi, să fie surprinse în adevărata lor esență și să rămână o amintire palpabilă, mulți ani de acum.

Pentru că alegerea fotografului este o verigă foarte importantă în organizarea nunții, vă voi povesti în câteva cuvinte, de ce viziunea si stilul meu de fotografiere, sunt potrivite cu ceea ce vă doriți de la un fotograf profesionist. Responsabilitatea fotografierii unei nunți pentru mine trece mai departe de munca în sine; este vorba de emoția pe care o transmiteți, energia pozitivă a toți celor dragi care vă sunt alături, și plăcerea de a face parte la un eveniment cu o semnificație atât de mare în viața voastră.

Documentarea prin fotografie a acestor evenimente o realizez prin cele mai autentice și reale cadre, mă folosesc de detaliile naturale din jur, de lumina naturală a soarelui sau de un apus romantic, orice moment care îmi transmite o emoție. Prin obiectivul camerei foto, voi căuta mereu să vă surprind dragostea reciprocă din priviri, și fericirea din ziua cea mare în cea mai pură formă.

Astfel că în alegrea fotografului, cântăriți toate aceste aspecte, și gândiți-vă cum doriți să arate peste ani și ani în fotografii, îmbrățișările calde ale celor dragi, privirile iubitoare și momentele pline de emoții, pe care le-ați petrecut în ziua nunții.

Câteva recomandări de locații, cele mai faine după părerea mea: locații de nuntă din București.

cabana sapte breaza brasov laura lehel nunta 2
Fotograf Nuntă București 7

Această pagină am conceput-o special cu scopul de a vă ajuta să vă construiți o imagine de ansamblu despre ce servicii ați prefera pentru nuntă voastră din București. În continuare veți putea afla câteva informații utile pentru ziua nunții, locații deosebite în cazul în care nu v-ați hotărât încă, sau chiar profesioniști din domeniu cu care am colaborat și m-au impresionat cu munca lor, pornind de la videografi pentru nuntă voastră din București, aranjamente floare sau wedding planner.

Aici puteți găsi lista de recomandări cu cele mai frumoase locații de nuntă din București.

PORTOFOLIU DE NUNTĂ BUCURESTI

fotograf nunta bucuresti
Fotograf Nuntă București 8

AUTENTICITATE ÎN STIL FOTOJURNALISTIC

În urmă cu 6 ani, pasiunea mea pentru fotografie m-a îndrumat spre a mă perfecționa în evenimentele care îmi sunt cele mai dragi; nunțile. Atunci am decis că surprinderea dragostei prin imagini este menirea mea, astfel că aștept cu nerăbdare fiecare eveniment, să îi descopăr unicitatea și să îi ofer toate resursele mele pentru un rezultat final livrat la cele mai înalte standarde profesionale.

Toate aceste amintiri, vă vor rămâne nu doar în sufletele, cât și în format fizic pentru a le arăta viitoarelor generații ale familiei voastre.

CÂT COSTĂ SERVICIILE FOTO DE NUNTĂ?

Vă îndemn să răsfoiți prin galeriile foto virtuale realizate de mine, pentru a descoperi stilul meu de fotografiere și a deveni o variantă serioasă în alegerea voastră pentru fotograful vostru de nuntă din București. Îmi doresc să reușesc să vă transmit puțin din emoția zilei voastre speciale încă de pe acum, și vă asigur că serviciile mele sunt cele mai potrivite pentru a întâmpina dorințele voastre care privesc fotograful vostru de nuntă din București.

Dacă ceea ce ați văzut v-a surprins într-un mod plăcut, mă puteți contacta pentru a afla mai multe detalii despre servicii, ofertă dar și despre disponibilitatea mea.

DE CE SĂ ALEGIȚI SERVICIILE MELE?

Relaxat, Natural, Elegant, Autentic, Documentar. Sunt atributele care descriu perfect stilul meu de fotografiere și îmi ghidează pasiunea spre un rezultat care se mulează perfect pe personalitatea cuplului. Creativitatea, Experiența dobândită la nenumărate evenimente, Imaginația și Flexibilitate sunt atuurile mele cele mai de preț.

Mă voi ghida mereu după motto-ul "Calitate mai presus de cantitate", și consider că o colaborare profesionistă aduce rezultate pe măsură, astfel că materialele livrate de mine nu vor dezamăgii niciodată.

  • Particip la evenimente personal, sunt prezent la cele mai importante momente, iar fotografiile sunt alese și editate în întregime de mine.
  • Aparatura pe care o folosesc salvează simultan fotografiile realizate pe două carduri, după care se realizează backup pe două unități externe la toate materialele. Astfel nu exista niciodată riscul ca materialele să se piardă.

DISPONIBILITATE

Pentru că fotografia pentru mine înseamnă pasiune, iar pasiunea mea nu cunoaște granițe, fie că vă plănuiți ca evenimentul vostru să fie la un zbor de avion distanță, sau la un drum cu mașina de câteva ore de oraș, eu vă voi fi alături.

Prin obiectivul camerei mele orice idee poate deveni realitate, așa că nu vă sfiiți în a aborda idei cât mai îndrăznețe și locații deosebite, indiferent de amplasarea acestora.

COMUNICARE EFICIENTĂ

LIVRARE ȘI PREDARE - GALERIE DIGITALĂ

După finalizarea evenimentului, voi începe munca de editare și prelucrare a materialelor. Fotografiile vor prinde mai multă viață și culoare prin intermediul editării naturale dar cinematografice în același timp, iar rezultatele vă vor impresiona cu siguranță.

fotograf nunta bucuresti
Fotograf Nuntă București 9

Urmează apoi în maximum 3-5 zile după eveniment, să primiți o selecție scurtă cu fotografii de la nuntă, iar ulterior va urma livrarea fotografiilor finale, conform contractului. Veți avea acces și la o galerie online care va fi activă cel puțin 2 ani de zile, aceasta putând fi accesată oricând de un număr nelimitat de utilizatori.

Veți putea descărca fotografiile rezoluție maximă iar dreptul pentru tipărire vă revine pe deplin. Acestea nu vor conține logo sau watermark atașat pe imagine.

ALBUME FOTO TIPĂRITE / FOTOCĂRȚI

Cele mai frumoase momente ale evenimentului tău, merită un loc aparte, astfel ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variata de personalizări pentru albumul foto profesional al nunții tale. În procesul alegerii albumului, veți avea la dispoziție peste 50 de modele de coperte și culori. Apoi veți selecta imaginile care vă doriți să apară în album, iar eu vă voi asigura cel mai potrivit design. Albumul vă va fi trimis în format PDF pentru o ultima verificare înainte de tipărire.

Menirea acestui album foto tipărit, este aceea de a vă face să retrăiți emoția acelei zi speciale, din nou și din nou.

fotograf nunta bucuresti
Fotograf Nuntă București 10

SPER CĂ ȚI-A PLĂCUT ACEST ARTICOL DE MAJOS DANIEL ! FOTOGRAF NUNTĂ DIN BUCUREȘTI

SUNTEȚI UN CUPLU TÂNĂR ȘI ÎNDRĂGOSTIT, ȘI VĂ PLANIFICAȚI ORGANIZAREA UNEI NUNȚI ANUL ACESTA SAU ANUL VIITOR?

Aștept să ne cunoaștem și împreună să punem bazele unei colaborări inedite. Putem să discutăm toate detaliile într-un mediu ales de voi, online sau fizic, iar eu vă ofer toată disponibilitatea mea.

Pentru un prim pas către evenimentul perfect din București, puteți începe cu completarea formularului de contact de mai jos. Rugămintea mea este să vă acordați timp și să îl completați cât mai detaliat, pentru a-mi crea o idee despre așteptările și dorințele voastre legate de fotografiile de nuntă.

Pentru a stabili detalii ulterioare, vă voi contacta prin intermediul rețelelor de socializare Skype/Facetime/WhatsApp

CINE ESTE DANIEL?

Numele meu este Majos Dániel, iar aceasta este lumea mea virtuală. Îmi face o deosebită plăcere să vă fiu gazdă, aici, într-un loc unde am adunat cele mai frumoase momente din viața multor oameni frumoși.

Vă invit astfel, să descoperiți mai multe despre mine și pasiunea mea pentru fotografie, care de-a lungul timpului a devenit profesia pe care o îndrăgesc atât de mult.

Servicii foto pe care le pot oferi clienților mei

Fotografie nuntă

Documentarea nunții prin fotografie este jobul care mi-a arătat drumul spre cariera pe care o am astăzi. Bucuria cuplurilor mulțumite de rezultate mă motivează mereu să excelez în ceea ce fac, iar portofoliul meu de clienți este ceea ce mă recomandă. Pasiunea mea pentru fotografie o puteți regăsi în cadrele surprinse care transmit emoția reală și naturală a celor mai frumoase momente.

Ajută-mă cu un share !