platinia hotel cluj napoca fotograf nunta eveniment 2 scaled

Fotograf Nuntă București

Dacă în căutarea unui fotograf nuntă București ați ajuns pe pagina mea, în primul rând țin să vă felicit pentru pasul important pe care urmează să îl faceți. Faptul că v-ați găsit unul pe celălalt într-o lume haotică, nu poate să însemne decât că sunteți suflete pereche, și doi oameni foarte norocoși. Astfel că nunta voastră va fi momentul unic în care sufletele vi se vor contopi într-unul, astfel devenind o familie.

motel gilau fotograf nunta cluj napoca – nunta in aer liber
fotograf nunta București

FOTOGRAF NUNTĂ BUCUREȘTI

Sunt sigur că ați făcut toate pregătirile necesare și v-ați gândit la toate detaliile pentru ca ziua cea mare să atingă perfecțiunea la care ați visat. Rolul meu abia acum începe însă, când vă doriți ca toată munca depusă și toate emoțiile pe care le veți trăi, să fie surprinse în adevărata lor esență și să rămână o amintire palpabilă, mulți ani de acum.

Pentru că alegerea fotografului este o verigă foarte importantă în organizarea nunții, vă voi povesti în câteva cuvinte, de ce viziunea si stilul meu de fotografiere, sunt potrivite cu ceea ce vă doriți de la un fotograf profesionist. Responsabilitatea fotografierii unei nunți pentru mine trece mai departe de munca în sine; este vorba de emoția pe care o transmiteți, energia pozitivă a toți celor dragi care vă sunt alături, și plăcerea de a face parte la un eveniment cu o semnificație atât de mare în viața voastră.

Pinterest Wedding Photo Ideas Fotograf Nunta Romania Bucuresti Brasov Oradea
fotograf de nunta targu mures hotel privo 5

Documentarea prin fotografie a acestor evenimente o realizez prin cele mai autentice și reale cadre, mă folosesc de detaliile naturale din jur, de lumina naturală a soarelui sau de un apus romantic, orice moment care îmi transmite o emoție. Prin obiectivul camerei foto, voi căuta mereu să vă surprind dragostea reciprocă din priviri, și fericirea din ziua cea mare în cea mai pură formă.

Astfel că în alegrea fotografului, cântăriți toate aceste aspecte, și gândiți-vă cum doriți să arate peste ani și ani în fotografii, îmbrățișările calde ale celor dragi, privirile iubitoare și momentele pline de emoții, pe care le-ați petrecut în ziua nunții.

cabana sapte breaza brasov laura lehel nunta 2
fotografii cuplu cabana sapte airbnb

Locații nuntă București

Această pagină am conceput-o special cu scopul de a vă ajuta să vă construiți o imagine de ansamblu despre ce servicii ați prefera pentru nuntă voastră din București. În continuare veți putea afla câteva informații utile pentru ziua nunții, locații deosebite în cazul în care nu v-ați hotărât încă, sau chiar profesioniști din domeniu cu care am colaborat și m-au impresionat cu munca lor, pornind de la videografi pentru nuntă voastră din București, aranjamente floare sau wedding planner.

Aici puteți găsi lista de recomandări cu cele mai frumoase locații nuntă București.

PORTOFOLIU NUNTĂ BUCUREȘTI

fotograf nunta bucuresti

AUTENTICITATE ÎN STIL FOTOJURNALISTIC

În urmă cu 6 ani, pasiunea mea pentru fotografie m-a îndrumat spre a mă perfecționa în evenimentele care îmi sunt cele mai dragi; nunțile. Atunci am decis că surprinderea dragostei prin imagini este menirea mea, astfel că aștept cu nerăbdare fiecare eveniment, să îi descopăr unicitatea și să îi ofer toate resursele mele pentru un rezultat final livrat la cele mai înalte standarde profesionale. Toate aceste amintiri, vă vor rămâne nu doar în sufletele, cât și în format fizic pentru a le arăta viitoarelor generații ale familiei voastre.

santorini photo ideas wedding photographer
santorini photo ideas wedding photographer

CÂT COSTĂ SERVICIILE FOTO DE NUNTĂ?

Vă îndemn să răsfoiți prin galeriile foto virtuale realizate de mine, pentru a descoperi stilul meu de fotografiere și a deveni o variantă serioasă în alegerea voastră pentru fotograful vostru de nuntă din București. Îmi doresc să reușesc să vă transmit puțin din emoția zilei voastre speciale încă de pe acum, și vă asigur că serviciile mele sunt cele mai potrivite pentru a întâmpina dorințele voastre care privesc fotograful vostru de nuntă din București.

Dacă ceea ce ați văzut v-a surprins într-un mod plăcut, mă puteți contacta pentru a afla mai multe detalii despre servicii, ofertă dar și despre disponibilitatea mea..

Ce părere au clienții despre mine ?

5 Stele evaluare medie!
Roxana Andreian
Ferencz András
Simona Gaidur

Ce mă face alegerea potrivită

pentru a fi fotograful tău de nuntă? Relaxat, Natural, Elegant, Autentic, Documentar. Sunt atributele care descriu perfect stilul meu de fotografiere și îmi ghidează pasiunea spre un rezultat care se mulează perfect pe personalitatea cuplului. Creativitatea, Experiența dobândită la nenumărate evenimente, Imaginația și Flexibilitate sunt atuurile mele cele mai de preț.

Mă voi ghida mereu după motto-ul „Calitate mai presus de cantitate„ și consider că o colaborare profesionistă aduce rezultate pe măsură, astfel că materialele livrate de mine nu vor dezamăgii niciodată.

Atuurile mele sunt

Îmi asum responsabilitatea de a captura autenticitatea și farmecul momentelor tale de nuntă. Prin abordarea mea sensibilă și tehnicile avansate, îmi propun să creeze amintiri vizuale durabile și să surprindă esența iubirii voastre.

36+ Reviews

Relația cu clienții

Fotografiile mele de nuntă se bazează pe relația cu clienții și pe înțelegerea profundă a nevoilor și dorințelor lor. Fiecare cadru este conceput să transmită povestea voastră unică și să redea autenticitatea și frumusețea evenimentului vostru special.

Citește mai departe

Furnizori de nuntă

Recomandări pentru Furnizori de Nuntă Ai nevoie de sugestii pentru alți furnizori de nuntă? Cu mare plăcere ofer sfaturi! Nu doar că îți pot recomanda furnizori, ci pot să îți sugerez și locații de nuntă pentru evenimentul vostru special.

Citește mai departe

Implicare

Experiența mea în fotografia de nuntă este dedicată să surprindă emoțiile autentice și momentele speciale ale zilei tale unice. Fiecare cuplu are o poveste de spus, iar eu mă implic cu pasiune pentru a imortaliza aceste amintiri de o viață.

Citește mai departe

Atenție la detalii

Ca fotograf de nuntă, mă angajez să ofer o perspectivă artistică și autentică asupra evenimentului tău. Cu atenție la detalii și creativitate, îmi propun să creez imagini memorabile ce vor reflecta frumusețea și bucuria momentului tău special.

Citește mai departe

Asistență

În calitate de fotograf profesionist de nunți, nu sunt doar un captator de imagini, ci și un colaborator dedicat în planificarea nunții și coordonarea evenimentului tău. Ofer asistență în alegerea locației de nuntă, recomandări pentru furnizori nuntă și consiliere pentru a asigura că totul decurge perfect.

Citește mai departe

Siguranță

Aparatura pe care o folosesc salvează simultan fotografiile realizate pe două carduri, după care se realizează backup pe două unități externe la toate materialele. Astfel nu exista niciodată riscul ca materialele să se piardă.

Citește mai departe

LIVRARE ȘI PREDARE – GALERIE online

După finalizarea evenimentului, voi începe munca de editare și prelucrare a materialelor, dedic timpul necesar pentru a selecta și edita cu atenție fiecare fotografie, asigurându-mă că fiecare detaliu reflectă frumusețea și autenticitatea evenimentului vostru. Fotografiile vor prinde mai multă viață și culoare prin intermediul editării naturale dar cinematografice în același timp, iar rezultatele vă vor impresiona cu siguranță.

fotograf nunta bucuresti

Urmează apoi în maximum 1-2 zile după eveniment, să primiți o selecție scurtă cu fotografii de la nuntă, iar ulterior va urma livrarea fotografiilor finale, conform contractului. Veți avea acces și la o galerie online care va fi activă cel puțin 2 ani de zile, aceasta putând fi accesată oricând de un număr nelimitat de utilizatori.

Veți putea descărca fotografiile rezoluție maximă iar dreptul pentru tipărire vă revine pe deplin. Acestea nu vor conține logo sau watermark atașat pe imagine.

ALBUME FOTO TIPĂRITE / FOTOCĂRȚI

Cele mai frumoase momente ale evenimentului tău, merită un loc aparte, astfel ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variata de personalizări pentru albumul foto profesional al nunții tale. În procesul alegerii albumului, veți avea la dispoziție peste 50 de modele de coperte și culori.

Procesul de Creare al Albumului de Nuntă

Veți selecta imaginile care vă doriți să apară în album, iar eu vă voi asigura cel mai potrivit design. Menirea acestui album foto tipărit, este aceea de a vă face să retrăiți emoția acelei zi speciale, din nou și din nou.

verificăm dacă totul este in regulă cu albumul foto

Albumul vă va fi trimis în format PDF pentru o ultima verificare înainte de tipărire.

se selecteaza materialele și finisajele dorite

Let your user know what to expect when choosing this plan. Inform users of plan benefits, not features.

  • Piele naturală
  • Piele sintetică
  • Copertă cartonată cu burete
vezi toate materialele

Livrare

Let your user know what to expect when choosing this plan. Inform users of plan benefits, not features.

VĂ PLANIFICAȚI ORGANIZAREA UNEI NUNȚI ?

Sunteți un cuplu tânăr și îndrăgostit, vă planificațI organizarea unei nunți anul acesta sau anul viitor? Aștept să ne cunoaștem și împreună să punem bazele unei colaborări inedite. Putem să discutăm toate detaliile într-un mediu ales de voi, online sau fizic, iar eu vă ofer toată disponibilitatea mea.

Pentru un prim pas, puteți începe cu completarea formularului de contact de mai jos. Rugămintea mea este să vă acordați timp și să îl completați cât mai detaliat, pentru a-mi crea o idee despre așteptările și dorințele voastre legate de fotografiile de nuntă.

Formular de contact

Pentru a stabili detalii ulterioare, vă voi contacta prin intermediul rețelelor de socializare Skype/Facetime/WhatsApp

Q&A – Întrebări și răspunsuri

Vă pun la dispoziție accesul la o galerie foto care surprinde mai multe evenimente din ziua nunții, precum pregătirile mirelui și miresei, terminând cu petrecerea și tăierea tortului. În acest fel vă puteți forma o idee despre cum se derulează un eveniment și ce viziune am asupra lui prin obiectivul aparatului meu foto.

Numărul fotografiilor diferă în funcție de eveniment, durată și dinamică. Nu există un număr limitat de fotografii pe care le pot livra. După 14 ore de lucru media este de aproximativ 850 fotografii editate.

Pentru a rezerva serviciile pe care le ofer, este nevoie de un avans de 30% din valoarea contractului, iar restul de 70% se vor achita in 5 zile de la prestarea serviciilor.

DA, în serviciile mele se regăsesc și albume foto personalizate însă prețul unui album nu este inclus în cel al serviciilor de fotografie. Pentru a vă ajuta în luarea deciziei, aici puteți să găsiți mai multe informații despre prețul albumelor pe care le ofer, dimensiuni și procesul de printare, care vă oferă o idee mai clară despre această experiență atât de personală.

Ceea ce vă sugerez eu, este să vă hotărâți asupra unui design al albumului foto abia după ce ați primit toate fotografiile de la eveniment.