spectacol cu flacari motel gilau cluj napoca

10 Idei de divertisment pentru nunta ta 

|

O nuntă altfel, cu activități inedite!

Urmează ziua nunții, un eveniment care vă celebrează pe voi, mirii, și povestea voastră de dragoste. În esență așa și este, un moment dedicat vouă, însă este și un eveniment întregit de prezența invitaților dragi. 

Din experiențele evenimentelor la care am participat, vă pot spune ca o nuntă este cu adevărat o reușită atunci când oaspeții sunt veseli și distracția e în toi. 

Astfel, sfatul meu este ca pe lângă muzica bună și mâncarea delicioasă, să includeți și câteva activități de divertisment și mai puțin formale, precum jocuri sau momente artistice, cu care să distrați pe cinste toți invitații, de la mic la mare. V-am pregătit o lista de romandări cu “Idei de divertisment pentru nuntă” pe care le-am întâlnit la evenimente și au adăugat un plus de distracție.

Aprinde-ți scânteia iubirii cu un Foc de Artificii pe Cer

artificii nunta pyromagia
10 Idei de divertisment pentru nunta ta  15

Lăsați chimia din ziua nunții să pulseze în toate momentele, și aprindeti “scânteia” serii cu un foc memorabil de aritificii. Dacă invitația voastră de nuntă promite un foc de artificii la final, cu siguranța oaspeții vor rămâne până târziu în noapte. Acesta va fi unul din acele lucruri care îi va fascina pe toți, de la mic la mare.

artificii pyromagia, centru de evenimente rab sangeorgiu de mures
10 Idei de divertisment pentru nunta ta  16

Cu atât mai mult, dacă petrecerea va avea loc într-un spațiu deschis vă recomand să profitați din plin de avantaje, și să le oferiți invitaților o surpriză de neuitat. Jocul de lumini de pe cer va incheia apoteotic o seară plină de distracție si voie bună, iar fotografiile care vor surprinde momentul, vor face cât o mie de cuvinte. Vă recomand pe băieții de la Pyromagia.

Pe ritmuri exotice cu Dansatori Profesioniști 

Podeaua vibrează sub ritmuri latino, se aud rafale de aplauze, iar invitații sunt tentați sa iasă pe ringul de dans; aceasta este puterea unui cuplu de dansatori profesioniști la evenimentul vostru. Puteți angaja pentru o oră sau două o pereche de dansatori, care să cucerească oaspeții și ringul, cu ritmuri de vals vienez, tango argentinian sau quick step. Nu doar că vor fura privirile, dar cu siguranță vor ridica invitații de la mese, iar cei mai pricepuți vor pleca acasă cu câțiva pași de dans în plus la portofoliu.

Gânduri pe hârtie cu un Guest Book

Nunta este un moment special în care veți avea alaturi cele mai dragi persoane vouă. În tumultul din ziua cea mare, poate nu veți reuși să stați de vorbă cu toți invitații care sunt acolo pentru a vă transmite toate cele bune, și a vă fi alături până târziu în noapte. Pentru ca cei dragi să vă poată scrie un gând bun sau să vă ureze tot ce nu au reușit să o facă la un pahar de șampanie, așezați un guestbook într-un loc mai popular din sală. Astfel, fiecare oaspete va avea ocazia să vă lase drept amintire, o semnătură sau câteva gânduri despre voi, despre eveniment, și ceea ce vă urează pentru viața de proaspăt căsătoriți. 

Amintiri pentru o viață, cu Cabina PhotoBooth

cabina foto cucubau photobooth
10 Idei de divertisment pentru nunta ta  17

Cel mai sigur mod prin care vă puteți asigura că petrecerea voastră va fi de neuitat, este să vă folosiți de un PhotoBooth, care va fi un adevărat magnet pentru oaspeți.

La o singură apăsare pe monitorul touchscreen, acesta pornește un ciclu de fotografiere de mai multe ipostaze care se imprimă pe hârtie în doar câteva secunde. Nu doar că acesta va fi momentul cand invitații voștri își vor da frâu liber personalității și vor fi surprinși în cele mai amuzante ipostaze, dar își vor aminti cu drag de evenimentul vostru. 

O cabină foto vine la pachet cu recuzită și accesorii care mai de care mai ciudate și amuzante; funde uriașe, ochelari cu mustăți, pălării haioase sau cartonașe cu diferite mesaje. Fotografiile se printează pe loc, gata să fie luate acasă de către invitați, drept amintire. Dacă nunta se ține în zona transilvanei am și o recomandare 📸 : https://www.cucubau.rocks/

Lansare de lampioane – un moment romantic

O data cu lăsarea nopții, împânziți cerul de luminițe aurii. Cum să faceți acest lucru? Dacă vremea și locația vă permite, vă puteți uni forțele la o sesiune de… lansat lampioane!

Acestea sunt substituentul perfect al artificiilor, arată spectaculos și oferă un aer magic evenimentului. Un lucru fascinant al acestor firave baloane de hârtie, este că se vor înălța până la 1200 m altitudine, până când le veți pierde din priviri, și vă vor purta dorințele la mulți mulți kilometri depărtare.

Bine de știut: 

  • ridicarea balonului la cer durează între 30 sec -1 min, timp în care incinta lanternei sa se umple cu aer cald
  • este recomandat ca invitații să stea cu spatele la direcția din care bate vântul
  • asigurați-vă că locația se află la o distanță mai mare de 10 km de aeroport, pentru a putea lansa lampioanele în deplină siguranță
  • lansați lampioanele numai în spații largi deschise, la distanță de copaci sau linii de înaltă tensiune

Lansați baloane cu heliu

Un sărut furat miresei se vede altfel prin obiectivul camerei foto. Cum puteți marca un moment unic în ziua nunții? Cu o ploaie de baloane cu heliu. 

Vă puteți folosi de ele pentru a crea cele mai inedite cadre; puteți îndemna invitații să le elibereze în cadrul unei poze de grup, iar apoi să le eliberați spre cer. Nu doar că vă vor trasnforma fotografiile într-o aminire memorabilă, dar spre bucuria celor mici la plecare, baloanele vor fi cel mai îndrăgit dar pe care îl pot lua acasă. 

Piñata Mexicana – Ole!
Idei de divertisment pentru nuntă

30 Fun Wedding Reception Games and Activities
Source: https://greenweddingshoes.com/handmade-pennsylvania-wedding-crystal-andrew/

O fiesta fără pinata este ca primăvara fără flori! Poate comparația este puțin cam drastică, însă vă voi oferi cele mai bune argumente pentru care să alegeți o pinata în ziua nunții. De inspiratie mexicană, colorată și frumos decorată, aceasta va deveni o activitate distractiva și antrenantă la care vor putea participa toți invitații.

În încercarea de a sparge figurina și a-i descoperii conținutul, cei mai curajoși dintre oaspeții vor fi legati la ochi, și vor încerca spre entuziasmul tuturor, să descopere interiorul acesteia. 

Așa că, dați-vă frâu liber imaginației în alegerea piniatei și alegeți orice combinație de model și culori care vă trec prin minte. 

Spectacol cu flăcări
Un fire show memorabil

Aprinde-ți atmosfera și oferiți-le invitaților un moment artistic absolut fascinant, cu un spectacol de flăcări. Într-o perfectă armonie cu muzica, fachirii cu o îndemânare spectaculoasă vor mânui diferite instrumente cuprinse de foc. 

Artiștii vor face jonglerii cu foc, impresionându-vă cu coregrafii care conțin elemente precum torțe, evantaie, săbii sau fire breath. Momentele mistice și pline de magie, se vor desfășura în deplină siguranță. Dacă vă preocupă atât siguranța artiștilor cât și a invitaților, e bine să știți că pe cât de extrem pare, pe atât de sigur se desfășoară momentul. Fachirii sunt echipați cu costume și recuzită, speciale pentru acest tip de activități. 

Fiți pregătiți să luați parte la o adevărată capodoperă artistică, care vă va impresiona.

Croquet – Un joc de grădină
simplu și distractiv

Dacă locația unde va avea loc nunta, este înconjurată de o grădină verde și spațioasă, trebuie să încercați jocul croquet. Asemănător cu golful și influențat de apariția jocului de biliard, este o activitate distractivă care poate fi încercată indiferent de vârstă. Invitații vor avea la dispoziție ciocănele din lemn și bile colorate, pe care cu puțină dexteritate și precizie, le vor lovi țintit printre porțile și jaloanele de lemn. Jocul va fi cu siguranță o provocare, dar va aduce multe zâmbete și momente distractive în rândul invitaților.

Roata norocului 

Ca să destindeți atmosfera și să încurajați comunicarea dintre invitați, vă propun o idee inedită; o roată a norocului. Voi trebuie doar să vă gândiți la cele mai amuzante provocări, iar invitații vor fi poftiți pe rând să își incerce, ei bine, norocul! Competiția va fi la ea acasă pentru curajoșii care vor participe; de la “cel mai bun dans în cuplu”, la “săruta mirele”, sau “bea 1 shot” ideile sunt nelimitate. Este o modalitate foarte bună de a “sparge gheața” și a provoca ropote de aplauze și râsete în rândul invitaților.

Ziua nunții trebuie să fie exact așa cum ați visat-o, fără excepții. Astfel că vă îndemn să fiți curajoși și să abordați orice idee vă trece prin minte, fie că este vorba de un meniu mai atipic, momente artistice speciale sau distracții nonconformiste.

Toate propunerile enumerate mai sus, au scopul de a vă ajuta să vă personalizați evenimentul pe personalitatea voastră și după bunul plac. 

La cât mai multe idei îndrăznețe!

“Salut! Numele meu este Majos Daniel, iar fotografia este pasiunea și job-ul care m-a adus în mijlocul celor mai importante evenimente din viața mirilor. Pentru că momentele unice sunt imortalizate prin imagini, îmi face o deosebită plăcere să iau parte la aceste evenimente, deplasându-mă atât în țară cât și în străinătate, pentru a vă fi alături. Vă aștept așadar, să împărtășim povestiri și experiențe pentru a contura împreună imaginea celei mai frumoase zi din viața voastră.”