fotograf stare civila targu mures cluj napoca cununie 14

Fotograf nuntă Cluj Napoca – servicii foto

Dacă ați ajuns pe pagina mea în căutarea unui fotograf nuntă Cluj Napoca, în primul rând, vreau să vă felicit pentru că v-ați găsit unul pe celălalt. Într-o lume haotică, să îți găsești un suflet cu care să te contopești de-a dreptul, poate fi greu, dar nu imposibil! Iar voi sunteți printre cei norocoși!

fotografie nunta cluj napoca cheile turzii
Fotograf nuntă Cluj Napoca - servicii foto 7

Fotograf nuntă Cluj Napoca

Tocmai de aceea sunt sigur că v-ați gândit la toate detaliile pentru că ziua cea mare să atingă perfecțiunea. Într-adevăr, organizarea este o sarcină complexă iar alegerea fotografului potrivit este o verigă foarte importantă. Să fiu fotograf de nuntă, este pentru mine, o uriașă responsabilitate căci îmi oferiți ocazia să iau parte și să documentez prin imagini vii, autentice și reale, unul dintre cele mai minunate evenimente din viața voastră și să vă surprind fericirea și dragostea reciprocă exact așa cum este. Încrederea voastră, momentele pline de emoții, privirile iubitoare, îmbrățișările calde ale celor dragi, pot dăinui de acum înainte doar prin intermediul fotografiilor, fiind veșnice pentru generațiile ce urmează.

fotograf nunta cluj pret
Fotograf nuntă Cluj Napoca - servicii foto 8

Am conceput cu mare atenție această pagină pentru a vă ajuta să vă construiți o imagine de ansamblu pentru nuntă voastră din Cluj Napoca sau a vă inspiră și de a vă transpune în povestea nunții voastre. Vă atașez de asemenea câteva informații utile pentru ziua nunții, locații frumoase, în cazul în care nu v-ați hotărât încă, sau chiar profesioniști pe care i-am cunoscut, cu care am lucrat și m-au impresionat, pornind de la videografi pentru nuntă voastră din Cluj Napoca, aranjamente florale și wedding planneri.

Aici puteți găsi lista de recomandari cu cele mai frumoase locații de nuntă din Cluj Napoca.

Portofoliu fotograf nuntă Cluj Napoca

motel gilau fotograf nunta cluj napoca – nunta in aer liber
Fotograf nuntă Cluj Napoca - servicii foto 9

Autenticitate în stil fotojurnalistic

În urmă cu 5 ani, am decis că surprinderea dragostei prin imagini este menirea mea, iar încă de atunci, aștept cu nerăbdare fiecare eveniment, la care mă dedic trup și suflet și mă angajez să livrez un rezultat final realizat la standarde profesionale care va rămâne nu doar în sufletele voastre cât și în format fizic pentru a fi prezentat și generaților viitoare.

Cât costă serviciile foto de nuntă?

Sper că fotografiile realizate de mine, și atașate în acest articol să vă fie pe plac și să vă trezească emoția zilei voastre speciale încă de pe acum și vă asigur că puteți găși în mine o variantă serioasă pentru a deveni fotograful vostru de nuntă din Cluj Napoca. Dacă v-am surprins plăcut îmi puteți trimite un e-mail pentru a află detalii despre serviciile, oferta mea dar și despre disponibilitate.

Ce servicii de fotografie de nunta vă pot oferi ?

În funcție de nevoile și dorințele voastre :

  • Capturarea momentelor importante ale zilei de nuntă, precum jurământul, schimbarea inelelor, tăierea tortului, dansul de deschidere și alte momente cheie.
  • Realizarea fotografiilor de grup cu familia și prietenii
  • Realizarea fotografiilor formale cu voi doi, precum și cu membrii familiei și invitatii vostri de la nuntă.
  • Realizarea fotografiilor de pre-nuntă ( Save The Date ) care sunt fotografii realizate înainte de ceremonie.
  • Fotografiile realizate după ceremonia de nuntă (cunoscute sub numele de Trash The Dress)
  • Îmbunătățirea aspectului fotografiilor prin editarea și prelucrarea lor.
  • Furnizarea de copii digitale sau printate ale fotografiilor, precum și posibilitatea de a comanda albume foto sau produse print.
fotograf de nunta cluj napoca casa boema wonderland resort 7
Fotograf nuntă Cluj Napoca - servicii foto 10

Livrare – predare / galerie digitală

După ce evenimentul vostru a luat sfârșit iar la mine se află documentată toată nuntă voastră căreia îi voi da și mai multă culoare prin intermediul editării naturale dar cinematografice în același timp, veți primii o selecție scurtă a nunții în maximum 3-5 zile după eveniment. Fotografiile finale de la nuntă voastră se livrează conform contractului. Galeria va fi online cel puțin 1 ani de zile, putând oricând să o accesați dacă aveți nevoie de o imagine specială și în același timp, o pot accesa un număr nelimitat de utilizatori.

Fotografiile vor putea fi descărcate la rezoluție maximă iar dreptul pentru tipărit vă aparține pe deplin. Nu vor avea nici un fel de logo sau watermark atașat pe imagine.

Albume foto tipărite / fotocarti

Albumele foto sunt de înalta calitate, personalizate, proiectate, pentru următorii ani. Proces: Mai întâi, selectați materialul preferat pentru coperta dar și culoarea (există peste 50 de opțiuni). Se vor selecta imaginile pe care le doriți în albumul iar eu va voi asigura cel mai potrivit design. Albumul va fi trimis prin PDF pentru o ultima verificare înainte de tipărire. Scopul acestui album foto tipărit este de a retrăi emoția din acea zi specială, din nou și din nou.

album foto personalizat fotocarte botez 8
Fotograf nuntă Cluj Napoca - servicii foto 11

Sper că ți-a plăcut acest articol de Majos Daniel – fotograf nuntă din Cluj Napoca

Esti îndrăgostit/ă și organizezi o nuntă anul acesta sau anul viitor ?

Aștept să ne cunoaștem și să punem bazele unei colaborări inedite. Putem să discutăm într-un mediu ales de voi toate detaliile, online sau fizic, eu sunt la dispoziția voastră. Mai jos găsiți formularul de contact pe care îl puteți completă pentru un prin pas către evenimentul perfect din Cluj Napoca. Rugămintea mea este să îl completați cât mai detaliat. Pentru a stabili detalii ulterioare, vă voi contacta prin intermediul rețelelor de socializare Skype/Facetime/WhatsApp.


Fotograf nuntă – Daniel

Salut! Numele meu este Majos Daniel, iar fotografia este pasiunea și job-ul care m-a adus în mijlocul celor mai importante evenimente din viața mirilor. Pentru că momentele unice sunt imortalizate prin imagini, îmi face o deosebită plăcere să iau parte la aceste evenimente, deplasându-mă atât în țară cât și în străinătate, pentru a vă fi alături. Vă aștept așadar, să împărtășim povestiri și experiențe pentru a contura împreună imaginea celei mai frumoase zi din viața voastră.

Ce părere au clienții despre mine ?

5 Stele evaluare medie!
Roxana Andreian
Ferencz András
Simona Gaidur

Ce mă face alegerea potrivită

pentru a fi fotograful tău de nuntă? Relaxat, Natural, Elegant, Autentic, Documentar. Sunt atributele care descriu perfect stilul meu de fotografiere și îmi ghidează pasiunea spre un rezultat care se mulează perfect pe personalitatea cuplului. Creativitatea, Experiența dobândită la nenumărate evenimente, Imaginația și Flexibilitate sunt atuurile mele cele mai de preț.

Mă voi ghida mereu după motto-ul „Calitate mai presus de cantitate„ și consider că o colaborare profesionistă aduce rezultate pe măsură, astfel că materialele livrate de mine nu vor dezamăgii niciodată.

Atuurile mele sunt

Îmi asum responsabilitatea de a captura autenticitatea și farmecul momentelor tale de nuntă. Prin abordarea mea sensibilă și tehnicile avansate, îmi propun să creeze amintiri vizuale durabile și să surprindă esența iubirii voastre.

36+ Reviews

Relația cu clienții

Fotografiile mele de nuntă se bazează pe relația cu clienții și pe înțelegerea profundă a nevoilor și dorințelor lor. Fiecare cadru este conceput să transmită povestea voastră unică și să redea autenticitatea și frumusețea evenimentului vostru special.

Citește mai departe

Furnizori de nuntă

Recomandări pentru Furnizori de Nuntă Ai nevoie de sugestii pentru alți furnizori de nuntă? Cu mare plăcere ofer sfaturi! Nu doar că îți pot recomanda furnizori, ci pot să îți sugerez și locații de nuntă pentru evenimentul vostru special.

Citește mai departe

Implicare

Experiența mea în fotografia de nuntă este dedicată să surprindă emoțiile autentice și momentele speciale ale zilei tale unice. Fiecare cuplu are o poveste de spus, iar eu mă implic cu pasiune pentru a imortaliza aceste amintiri de o viață.

Citește mai departe

Atenție la detalii

Ca fotograf de nuntă, mă angajez să ofer o perspectivă artistică și autentică asupra evenimentului tău. Cu atenție la detalii și creativitate, îmi propun să creez imagini memorabile ce vor reflecta frumusețea și bucuria momentului tău special.

Citește mai departe

Asistență

În calitate de fotograf profesionist de nunți, nu sunt doar un captator de imagini, ci și un colaborator dedicat în planificarea nunții și coordonarea evenimentului tău. Ofer asistență în alegerea locației de nuntă, recomandări pentru furnizori nuntă și consiliere pentru a asigura că totul decurge perfect.

Citește mai departe

Siguranță

Aparatura pe care o folosesc salvează simultan fotografiile realizate pe două carduri, după care se realizează backup pe două unități externe la toate materialele. Astfel nu exista niciodată riscul ca materialele să se piardă.

Citește mai departe

LIVRARE ȘI PREDARE – GALERIE online

După finalizarea evenimentului, voi începe munca de editare și prelucrare a materialelor, dedic timpul necesar pentru a selecta și edita cu atenție fiecare fotografie, asigurându-mă că fiecare detaliu reflectă frumusețea și autenticitatea evenimentului vostru. Fotografiile vor prinde mai multă viață și culoare prin intermediul editării naturale dar cinematografice în același timp, iar rezultatele vă vor impresiona cu siguranță.

fotograf nunta bucuresti

Urmează apoi în maximum 1-2 zile după eveniment, să primiți o selecție scurtă cu fotografii de la nuntă, iar ulterior va urma livrarea fotografiilor finale, conform contractului. Veți avea acces și la o galerie online care va fi activă cel puțin 2 ani de zile, aceasta putând fi accesată oricând de un număr nelimitat de utilizatori.

Veți putea descărca fotografiile rezoluție maximă iar dreptul pentru tipărire vă revine pe deplin. Acestea nu vor conține logo sau watermark atașat pe imagine.

ALBUME FOTO TIPĂRITE / FOTOCĂRȚI

Cele mai frumoase momente ale evenimentului tău, merită un loc aparte, astfel ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variata de personalizări pentru albumul foto profesional al nunții tale. În procesul alegerii albumului, veți avea la dispoziție peste 50 de modele de coperte și culori.

Procesul de Creare al Albumului de Nuntă

Veți selecta imaginile care vă doriți să apară în album, iar eu vă voi asigura cel mai potrivit design. Menirea acestui album foto tipărit, este aceea de a vă face să retrăiți emoția acelei zi speciale, din nou și din nou.

verificăm dacă totul este in regulă cu albumul foto

Albumul vă va fi trimis în format PDF pentru o ultima verificare înainte de tipărire.

se selecteaza materialele și finisajele dorite

Let your user know what to expect when choosing this plan. Inform users of plan benefits, not features.

  • Piele naturală
  • Piele sintetică
  • Copertă cartonată cu burete
vezi toate materialele

Livrare

Let your user know what to expect when choosing this plan. Inform users of plan benefits, not features.

VĂ PLANIFICAȚI ORGANIZAREA UNEI NUNȚI ?

Sunteți un cuplu tânăr și îndrăgostit, vă planificațI organizarea unei nunți anul acesta sau anul viitor? Aștept să ne cunoaștem și împreună să punem bazele unei colaborări inedite. Putem să discutăm toate detaliile într-un mediu ales de voi, online sau fizic, iar eu vă ofer toată disponibilitatea mea.

Pentru un prim pas, puteți începe cu completarea formularului de contact de mai jos. Rugămintea mea este să vă acordați timp și să îl completați cât mai detaliat, pentru a-mi crea o idee despre așteptările și dorințele voastre legate de fotografiile de nuntă.

Formular de contact

Pentru a stabili detalii ulterioare, vă voi contacta prin intermediul rețelelor de socializare Skype/Facetime/WhatsApp

Q&A – Întrebări și răspunsuri

Vă pun la dispoziție accesul la o galerie foto care surprinde mai multe evenimente din ziua nunții, precum pregătirile mirelui și miresei, terminând cu petrecerea și tăierea tortului. În acest fel vă puteți forma o idee despre cum se derulează un eveniment și ce viziune am asupra lui prin obiectivul aparatului meu foto.

Numărul fotografiilor diferă în funcție de eveniment, durată și dinamică. Nu există un număr limitat de fotografii pe care le pot livra. După 14 ore de lucru media este de aproximativ 850 fotografii editate.

Pentru a rezerva serviciile pe care le ofer, este nevoie de un avans de 30% din valoarea contractului, iar restul de 70% se vor achita in 5 zile de la prestarea serviciilor.

DA, în serviciile mele se regăsesc și albume foto personalizate însă prețul unui album nu este inclus în cel al serviciilor de fotografie. Pentru a vă ajuta în luarea deciziei, aici puteți să găsiți mai multe informații despre prețul albumelor pe care le ofer, dimensiuni și procesul de printare, care vă oferă o idee mai clară despre această experiență atât de personală.

Ceea ce vă sugerez eu, este să vă hotărâți asupra unui design al albumului foto abia după ce ați primit toate fotografiile de la eveniment.