nunta madalina merca si alexandru don cluj napoca la foret home of events 11

Nuntă hipster – la foret Cluj #TheDonMercaWedding

|

Această minunată ceremonie de nuntă a fost pur și simplu magică, aducând împreună stilul hipster chic, farmecul boem și o doză generoasă de strălucire Hollywood Glam. Mădălina și Alex au decis să-și înceapă călătoria împreună într-un mod spectaculos, iar echipa minunată de la VanillaEvents a făcut tot posibilul pentru ca fiecare detaliu să fie desăvârșit în acest eveniment cu adevărat special.

Cunoscându-i pe cei doi de mult timp, am văzut cum Mădălina strălucește nu doar în lumea social media ca o creatoare de conținut pasionată, ci și în lumea modei, aducând mereu un strop de eleganță și rafinament. Alex, la rândul său, și-a făcut remarcată prezența în online, fiind un videograf comercial talentat și apreciat în țară.

Ceea ce a transformat cu adevărat această nuntă într-o poveste de basm a fost tema Hollywood Glam. Atmosfera s-a umplut instantaneu de strălucirea specifică epocii de aur a cinematografiei, iar fiecare detaliu a fost gândit pentru a aduce un strop de glamour și rafinament în această zi specială. Într-adevăr, a fost ca și cum Madălina și Alex ar fi fost protagonistul unui film extraordinar, iar VanillaEvents a fost regizorul care a adus visul lor la viață. #TheDonMercaWedding

inel cartier nunta mireasa madalina merca 2
imbracaminte mire nunta 1

Pregătirile mirilor – Hotel Vibre din Cluj Napoca

Hotelul Vibre din Cluj-Napoca este un hotel de lux boutique, situat în centrul orașului. A fost deschis în anul 2023 și oferă o combinație unică de design modern, lux și tehnologie de ultimă oră. Recepția este spațioasă și luminoasă, cu un design modern și elegant. Iar rooftop-ul oferă o vedere panoramică spectaculoasă asupra orașului.

Tudor Tailor Costume barbati nunta 2
Tudor Tailor Costume barbati la comanda

Make-up – Ema Uta

Machiajul de mireasă realizat de Ema Uta. Ema Uta este un make-up artist de renume internațional, cunoscută pentru machiajul ei natural, dar sofisticat. În cazul miresei, Ema a ales un machiaj care să-i pună în valoare trăsăturile naturale, dar să fie și suficient de elegant pentru o ocazie specială.

portrete mireasa hotel vibre madalina merca 2
portrete mireasa hotel vibre madalina merca 3

Rochie mireasă – Ivaz coulture

În căutarea rochiei perfecte, Madalina a ales să creeze un model personalizat de la zero, având în minte forme, stiluri și detalii specifice. Echipa de la Ivaz Couture a transformat acest vis în realitate, adăugând un detaliu măreț și controversat – o pălărie din pene, o nebunie de eleganță pe care Mireasa o dorea intens.

Rochia a fost concepută ca un corset grafic cu marginile drepte și ieșite în afară, aducând un element simplu, dar sofisticat. Procesul creativ a rochiei de mireasă implicat întâlniri în atelier, schițe pe hârtie și transformarea ideilor în realitate, pas cu pas.

La Foret – Home of Event


La Foret – Home of Events
a fost alegerea perfectă pentru nunta Madălinei și a lui Alex. Cei doi îndrăgostiți s-au dorit o nuntă în mijlocul naturii, într-un cadru romantic și intim. Locația este situată la doar 20 de minute de Cluj-Napoca, într-o zonă liniștită și verde. Sala de evenimente este spațioasă și luminoasă, cu o capacitate de 200 de persoane.

vanilla events decoratiune eveniment la foret cluj napoca 5
nunta madalina merca si alexandru don cluj napoca la foret home of events 1
nunta madalina merca si alexandru don cluj napoca la foret home of events 10
la foret cluj napoca vanilla events decor 2

Cuninie civilă în aer liber

Madalina și Alex au ales să organizeze ceremonia civilă în aer liber, pe una dintre terase care este în mijlocul padurii. Petrecerea a avut loc în sala de evenimente, unde oaspeții au putut să se bucure de o cină delicioasă, de muzică bună și de dans.

la foret home of events nunta in aer liber 2
la foret home of events nunta in aer liber 3
nunta madalina merca si alexandru don cluj napoca la foret home of events 13
la foret home of events nunta in aer liber 5

Activități inedite nuntă

Photobooth

Mirii au creat un photobooth special, aducand decoruri si accesorii personalizate. Madalina, pasionata de moda și beauty, a adus o masa de make-up, iar Alex, filmmaker si content creator, a adus lumini spotlight si aparate foto pe film, aducand un aer cinematografic. Acest colt de fotografiere a surprins nu doar momente frumoase, ci si personalitatea distincta a mirilor, oferind invitatilor o experienta memorabila.

10 Idei Divertisment nuntă

Dacă ai nevoie de inspirație în privința activităților de divertisment pentru nunta ta, am pregătit un articol cuprinzător care să îți ofere idei creative și memorabile pentru evenimentul special al vieții tale. De la detalii de decor și jocuri interactive până la concepte inovatoare pentru sesiunea foto și surprize pentru invitați, vei găsi sugestii care să aducă un strop de originalitate și bucurie în ziua nunții tale.

Intrarea mirilor și primul dans

Barul sărat și prajiturile

Barul sărat de la Carousel Taste Artisans a fost o adevărată atracție, oferind o gamă variată de gustări delicioase, de la aperitive sofisticate cu brânzeturi și fagure de miere.

În timp ce prăjiturile cu fructe de sezon adăugau o notă dulce și colorată, barul de înghețată de la @sucre.atelier, situat pe terasă, a oferit invitaților o experiență răcoritoare și personalizată. Aromele distincte, precum grepfruit, bergamotă și piper negru, au adus o explozie de gusturi inedite.

De asemenea, tortul de la Sucre Atelier a fost o capodoperă vizuală și gustativă, reflectând perfect visul mirilor. Cu fiecare element, Alex și Madalina au creat nu doar o nuntă, ci o experiență gastronomică și vizuală memorabilă pentru toți cei prezenți. 💕🍰✨

First look și portrete

Evenimentul cunoscut sub numele de “First Look” sau prima întâlnire poate părea mai puțin cunoscut, dar reprezintă un moment special și opțional în cadrul unei nunți. Personal, îl recomand cuplurilor, deoarece oferă o ocazie unică de a captura fotografii frumoase și intime. Acest moment intim marchează prima lor întâlnire în ziua nunții, când ambii miri se dezvăluie unul altuia într-o atmosferă de eleganță. Este un moment magic în care mirele are șansa să vadă pentru prima dată rochia de mireasă a viitoarei sale soții, creând astfel amintiri de neuitat

Echipa care a facut posibilă acesta minunată nuntă

Lista furnizori
#TheDonMercaWedding

recomandări furnizori nuntă

Locație pregătiri

Hotel Vibre, Cluj-Napoca

Planning

Vanilla Events

Rochie Mireasă

Ivaz Couture

Costum

Tudor Tailor

Locație nuntă

La foret – Home of Events

Machiaj

Ema Uta

prajituri + Salty bar

Carousel Taste Artisans

Inghețată și tort

Sucré Atelier