nunta in aer liber mures valea verde 4

Valea Verde Retreat – locație Nuntă

| |

Valea Verde Retreat este o locație situată în pitorescul sat Cund, care se găsește la o distanță de aproximativ 23 de kilometri de Sighișoara și circa 45 de kilometri de Târgu Mureș. Această proximitate la două dintre cele mai frumoase orașe medievale din Transilvania face din Valea Verde locul ideal pentru cuplurile care își doresc o nuntă într-un cadru natural, dar și cu ușurința accesului pentru oaspeții care călătoresc din aceste orașe. Este un echilibru perfect între izolare în natură și accesibilitate, asigurând că toți invitații pot ajunge cu ușurință la locația de nuntă.

valea verde retreat locatie nunta in aer liber pentru nunti si evenimente mures

O Alegere Ideală pentru Nunta în Aer Liber

Ca fotograf de nuntă, am avut privilegiul de a experimenta multe locații de nuntă impresionante, dar Valea Verde Retreat în județul Mureș se distinge ca o opțiune extraordinară pentru cuplurile care își doresc o nuntă în aer liber.

nunta in aer liber mures valea verde 3

Autenticitate și Ospitalitate Transilvăneană

locatii nunta mures valea verde 8
locatii nunta mures valea verde 5
locatii nunta mures valea verde 7
locatii nunta mures valea verde 6

Experiențe Personalizate pentru Ziua Ta Specială

Valea Verde Retreat se remarcă prin autenticitatea și ospitalitatea sa. Fiecare aspect al nunții tale poate fi personalizat pentru a reflecta stilul unic al cuplului, de la decorul rustic și elegant până la meniul organic cu ingrediente locale. Aceste detalii contribuie la crearea unei atmosfere de basm, perfecte pentru fotografii de nuntă memorabile.

valea verde locație nuntă
Photo Source : valeaverde.com
fotograf nunta mures nunta in aer liber valea verde 1
fotograf nunta mures nunta in aer liber valea verde 5
nunta in aer liber mures valea verde 1
fotograf nunta mures nunta in aer liber valea verde 3

Servicii și Facilități de Top

Confort și Calitate pentru Oaspeții Tăi

Cu o capacitate de aproximativ 150 de persoane, resortul este perfect pentru găzduirea nunților de diferite dimensiuni. Facilitățile de cazare asigură confortul oaspeților, permițându-le să se bucure de întreaga experiență fără griji. Recenziile clienților subliniază calitatea serviciilor și ospitalitatea deosebită oferită de Valea Verde Retreat.

valea verde locație nuntă
Photo Source : valeaverde.com
nunta in aer liber mures valea verde 4

Amintiri Perfecte – Fotografia de Nuntă la Valea Verde Retreat

Puteți explora portofoliul meu de fotografii de nuntă și puteți găsi sfaturi utile pentru planificarea nunții. De asemenea, ofer un ghid complet pentru organizarea unei nunți, de la alegerea locației până la capturarea fiecărui moment important prin obiectivul camerei mele.

Valea Verde REtreat

valea verde foc de tabără
Photo Source : valeaverde.com
cazare si restaurant valea verde 3
nunta in aer liber mures valea verde 2
cazare si restaurant valea verde 2
23.06.2024 Valea Verde Retreat 178

Valea Verde Retreat – O Locație de Vis pentru Nunta Ta

În concluzie, Valea Verde Retreat oferă un cadru natural deosebit, servicii de calitate și o experiență personalizată, făcându-l o locație de nuntă ideală în județul Mureș. Este un loc unde natura și confortul se întâlnesc pentru a crea un decor perfect pentru o zi de neuitat. Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul Valea Verde Retreat secțiunea evenimente private valea verde.

Pentru mai multe detalii despre fotografia de nuntă și cum să alegeți locația perfectă pentru ziua cea mare, vizitați blogul. Aici veți găsi inspirație și sfaturi pentru a vă asigura că fiecare moment al nunții voastre va fi capturat într-un mod unic și memorabil.

cazare si restaurant valea verde 1
23.06.2024 Valea Verde Retreat 180

Întrebări și răspunsuri Valea Verde locație nuntă

 1. Ce Capacitate de Oaspeți are Valea Verde Resort pentru Nunti?

  Valea Verde Resort poate găzdui nunți de diverse dimensiuni, cu o capacitate de aproximativ 150 de persoane. Aceasta îl face ideal pentru evenimente atât intime, cât și pentru cele mai ample.

 2. Oferă Valea verde retreat Opțiuni de Cazare pentru Oaspeți?

  Da, resortul oferă facilități de cazare confortabile pentru oaspeți. Acestea sunt ideale pentru cei care doresc să se bucure de întregul eveniment fără grija călătoriei de întoarcere.

 3. Este Posibilă Organizarea unei Nunti în Aer Liber la Valea Verde Resort?

  Da, Valea Verde Resort oferă opțiuni superbe pentru nunți în aer liber, profitând de peisajul natural frumos și spațiile verzi bine întreținute.

 4. Care sunt Opțiunile de mâncare la Valea Verde Resort?

  Resortul pune la dispoziție un meniu organic, cu ingrediente locale. Meniul poate fi personalizat pentru a se potrivi gusturilor și preferințelor cuplului.

 5. Există Spații Special Destinate pentru Fotografii de Nuntă?

  Da, peisajul natural și arhitectura resortului oferă numeroase locuri pitorești perfecte pentru sesiuni foto de nuntă.

 6. Cum Pot Rezerva Valea Verde Resort pentru Nunta Mea?

  Pentru rezervări, cuplurile poti contacta direct resortul prin e-mail sau telefon. De asemenea, este recomandat să vizitați personal locația pentru a discuta detalii și a vedea facilitățile disponibile.

 7. Ce Activități sunt Disponibile pentru Oaspeți în Timpul Șederii la Resort?

  Oaspeții pot participa la diverse activități, cum ar fi vânătoarea de trufe, ciclismul și drumețiile, profitând de frumusețea naturală a zonei.

Pentru orice alte întrebări specifice sau detalii suplimentare, recomand cuplurilor să contacteze direct Valea Verde Resort sau să viziteze pagina lor oficială pentru informații actualizate și complete.


Fotograf nuntă – Daniel

Salut! Numele meu este Majos Daniel, iar fotografia este pasiunea și job-ul care m-a adus în mijlocul celor mai importante evenimente din viața mirilor. Pentru că momentele unice sunt imortalizate prin imagini, îmi face o deosebită plăcere să iau parte la aceste evenimente, deplasându-mă atât în țară cât și în străinătate, pentru a vă fi alături. Vă aștept așadar, să împărtășim povestiri și experiențe pentru a contura împreună imaginea celei mai frumoase zi din viața voastră.