nunta la hambar mures castel haller ogra 1

Hambar de Nuntă Mureș – Castelul Haller

|

Dacă visați la o nuntă desprinsă parcă din povești, cu un cadru rustic și autentic, atunci Hambarul de nuntă din curtea Castelului Haller din Ogra, Mureș ar putea fi locul perfect. Acest hambar de nuntă și eveniment oferă un decor de vis pentru marele eveniment.

nunta la hambar mures castel haller ogra 2

Nuntă la Hambar în Mureș


Hambarul este amplasat în curtea impunătorului Castel Haller, construit în secolul al XVII-lea în stil baroc. Imaginați-vă un cadru de poveste, înconjurat de grădina fermecătoare al castelului și peisajul de vis.

Un cadru rustic și elegant


Interiorul Hambarului a fost amenajat cu grijă pentru a crea o atmosferă caldă și intimă. Grinzile masive de lemn oferă un aspect rustic și autentic, în timp ce detaliile fine și luminile ambientale creează o notă elegantă și romantică. Capacitatea generoasă poate găzdui până la 200 de invitați, permițându-vă să sărbătoriți alături de cei dragi într-un spațiu spațios și confortabil .

nunta la hambar mures castel haller ogra 1

Facilități complete pentru nuntă

Dar nu este doar despre aspectul vizual! Facilitățile moderne și echipa dedicată vor face ca ziua voastră specială să fie un adevărat succes. De la spațiile generoase și luminoase pentru ceremonie și petrecere, până la opțiunile culinare rafinate preparate din ingrediente locale, totul va fi pus la punct pentru a vă încânta pe voi și oaspeții voștri.

O Experiență Autentică și Memorabilă


Și, pentru că știm cât de importante sunt amintirile, hambarul de la Castelul Haller este locul perfect pentru sesiuni foto de vis. Lumina naturală, texturile rustice și cadrul natural vor crea fundaluri superbe, care vor surprinde fiecare moment special într-un mod unic.

Deci, dacă visați la o nuntă de poveste într-un cadru idilic și autentic, nu ratați ocazia de a descoperi hambarul de la Castelul Haller. Un loc magic care vă va oferi amintiri de neuitat, surprinse în cele mai frumoase fotografii!

Contact Castel Haller
Tel : +40747049819
https://castelhaller.ro/
547440 Ogra de Mures, 466
[email protected]

Locații nuntă Hambar din Romania :

București : The Green Spot Wedding Barn
Cluj Napoca: Micus Barn Transilvania
Sighisoara: The Dallas Barn