MENU

FOTOGRAF NUNTA DIN TARGU MURES

Dacă ați ajuns pe pagina mea in căutarea unui fotograf nuntă Târgu Mureș, în primul rând, vreau să vă felicit pentru că v-ați găsit unul pe celălalt. Într-o lume haotică, să îți găsești un suflet cu care să te contopești de-a dreptul, poate fi greu, dar nu imposibil! Iar voi sunteți printre cei norocoși!

Tocmai de aceea sunt sigur că v-ați gândit la toate detaliile pentru ca ziua cea mare să atingă perfecțiunea. Într-adevăr, organizarea este o sarcină complexă iar alegerea fotografului potrivit este o verigă foarte importantă. Să fiu fotograf de nuntă, este pentru mine, o uriașă responsabilitate căci îmi oferiți ocazia să iau parte și să documentez prin imagini vii, autentice și reale, unul dintre cele mai minunate evenimente din viața voastră și să vă surprind fericirea și dragostea reciprocă exact așa cum este. Încrederea voastră, momentele pline de emoții, privirile iubitoare, îmbrățișările calde ale celor dragi, pot dăinui de acum înainte doar prin intermediul fotografiilor, fiind veșnice pentru generațiile ce urmează.

Tocmai de aceea, am conceput cu mare atenție această pagină pentru a vă ajuta să vă construiți o imagine de ansamblu pentru nunta din Târgu Mureș sau a vă inspira și de a vă transpune în povestea nunții voastre. Vă atașez de asemenea câteva informații utile pentru ziua nunții, locații frumoase, în cazul în care nu v-ați hotărât încă, sau chiar profesioniști pe care i-am cunoscut, cu care am lucrat și m-au impresionat, pornind de la videografi pentru nunta voastră Târgu Mureș, aranjamente floare și wedding planner.

Aici este lista completă cu cele mai frumoase locații de nuntă din Târgu Mureș.

 

PORTOFOLIU FOTOGRAF NUNTA TÂRGU MUREȘ

fotograf nunta targu mures

MOMENTE AUTENTICE ÎN STIL FOTOJURNALISTIC

În urmă cu 5 ani, am decis că surprinderea dragostei prin imagini este menirea mea, iar încă de atunci, aștept cu nerăbdare fiecare eveniment, la care mă dedic trup și suflet si mă angajez să livrez un rezultat final realizat la standarde profesionale care va rămâne nu doar în sufletele voastre cât și în format fizic pentru a fi prezentat și generaților viitoare.

Sper ca fotografiile realizate de mine, și atașate în acest articol să vă fie pe plac și să vă trezească emoția zilei voastre speciale încă de pe acum și vă asigur că puteți găsi în mine o variantă serioasă pentru a deveni fotograful vostru de nuntă din Târgu Mureș.

Dacă v-am surprins plăcut îmi puteți trimite un e-mail pentru a afla detalii despre serviciile, oferta mea dar și despre disponibilitate.

fotograf nunta targu mures

REZULTATUL FINAL

PREDARE / GALERIE DIGITALĂ

După ce evenimentul vostru a luat sfârșit iar la mine se află documentată toată nunta voastră căreia ii voi da și mai multa culoare prin intermediul editării naturale dar cinematografice în același timp. 

Veți primii o selectie scurtă a nunții în maximum 3-5 zile după eveniment. Fotografiile finale de la nunta voastră se livrează conform contractului. Galeria va fi online cel puțin 2 ani de zile, putând oricând să o accesați dacă aveți nevoie de o imagine specială și în același timp, o pot accesa un număr nelimitat de utilizatori.

Fotografiile vor putea fi descărcate la rezoluție maxima iar dreptul pentru tipărit vă aparține pe deplin. Nu vor avea nici un fel de logo sau watermark atașat pe imagine.

ALBUME FOTO TIPĂRITE

Oricând, după primire, puteți comanda un album foto tipărit pe care să-l răisfoiți în liniște odată cu trecerea timpului.

fotograf nunta targu mures

SPER CA ȚI-A PLACUT ACEST ARTICOL DE MAJOS DANIEL ! FOTOGRAF NUNTA ÎN TÂRGU MUREȘ

ORGANIZEZI O NUNTĂ ANUL ACESTA SAU ANUL VIITOR ?

Aștept să ne cunoaștem și să vedem dacă există o posibilitate să colaborăm. Putem să discutăm într-un mediu ales de voi toate detaliile, online sau fizic, eu sunt la dispoziția voastră. Puteți folosi pagina de contact sau formularul de mai jos, pentru a începe discuția despre nunta voastră ce va avea loc în Târgu Mureș sau în vecinătate. Ne putem întalni personal, sau dacă vă aflați în străinatate, putem discuta de la distanță pe Skype sau FaceTime.

TEL : 0747 689 658 / FACETIME - WHATSAPP
MAJOSDANIEL@GMAIL.COM
CLOSE MENU