budapest magyarorszag eskuvo esemeny fotos 6 scaled

Fotograf nuntă Târgu Mureș

Dacă ați ajuns pe pagina mea în căutarea unui fotograf nuntă Târgu Mureș, în primul rând, vreau să vă felicit pentru că v-ați găsit unul pe celălalt. Într-o lume haotică, să îți găsești un suflet cu care să te contopești de-a dreptul, poate fi greu, dar nu imposibil! Iar voi sunteți printre cei norocoși!

fotografie nunta cluj napoca cheile turzii
Fotograf nuntă Târgu Mureș 7

Tocmai de aceea sunt sigur că v-ați gândit la toate detaliile pentru că ziua cea mare să atingă perfecțiunea. Într-adevăr, organizarea este o sarcină complexă iar alegerea fotografului potrivit este o verigă foarte importantă. Să fiu fotograf de nuntă, este pentru mine, o uriașă responsabilitate căci îmi oferiți ocazia să iau parte și să documentez prin imagini vii, autentice și reale, unul dintre cele mai minunate evenimente din viața voastră și să vă surprind fericirea și dragostea reciprocă exact așa cum este. Încrederea voastră, momentele pline de emoții, privirile iubitoare, îmbrățișările calde ale celor dragi, pot dăinui de acum înainte doar prin intermediul fotografiilor, fiind veșnice pentru generațiile ce urmează.

fotograf nunta cluj pret
Fotograf nuntă Târgu Mureș 8

Am conceput cu mare atenție această pagină pentru a vă ajuta să vă construiți o imagine de ansamblu pentru nuntă voastră din Târgu Mureș sau a vă inspiră și de a vă transpune în povestea nunții voastre. Vă atașez de asemenea câteva informații utile pentru ziua nunții, locații frumoase, în cazul în care nu v-ați hotărât încă, sau chiar profesioniști pe care i-am cunoscut, cu care am lucrat și m-au impresionat, pornind de la videografi pentru nuntă voastră din Târgu Mureș, aranjamente floare și wedding planner.

Aici puteți gasi lista de recomandari cu cele mai frumoase locații de nuntă din Târgu Mureș.

PORTOFOLIU FOTOGRAF NUNTA TÂRGU MUREȘ

fotograf nunta targu mures
Fotograf nuntă Târgu Mureș 9

AUTENTICITATE ÎN STIL FOTOJURNALISTIC

În urmă cu 5 ani, am decis că surprinderea dragostei prin imagini este menirea mea, iar încă de atunci, aștept cu nerăbdare fiecare eveniment, la care mă dedic trup și suflet și mă angajez să livrez un rezultat final realizat la standarde profesionale care va rămâne nu doar în sufletele voastre cât și în format fizic pentru a fi prezentat și generaților viitoare.

CÂT COSTĂ SERVICIILE FOTO DE NUNTĂ?

Sper că fotografiile realizate de mine, și atașate în acest articol să vă fie pe plac și să vă trezească emoția zilei voastre speciale încă de pe acum și vă asigur că puteți găși în mine o variantă serioasă pentru a deveni fotograful vostru de nuntă din Târgu Mureș. Dacă v-am surprins plăcut îmi puteți trimite un e-mail pentru a află detalii despre serviciile, oferta mea dar și despre disponibilitate.

fotograf nunta targu mures
Fotograf nuntă Târgu Mureș 10

LIVRARE – PREDARE / GALERIE DIGITALĂ

După ce evenimentul vostru a luat sfârșit iar la mine se află documentată toată nuntă voastră căreia îi voi da și mai multă culoare prin intermediul editării naturale dar cinematografice în același timp, veți primii o selecție scurtă a nunții în maximum 3-5 zile după eveniment. Fotografiile finale de la nuntă voastră se livrează conform contractului. Galeria va fi online cel puțîn 2 ani de zile, putând oricând să o accesați dacă aveți nevoie de o imagine specială și în același timp, o pot accesa un număr nelimitat de utilizatori.

Fotografiile vor putea fi descărcate la rezoluție maximă iar dreptul pentru tipărit vă aparține pe deplin. Nu vor avea nici un fel de logo sau watermark atașat pe imagine.

ALBUME FOTO TIPĂRITE / FOTOCARTI

Albumele sunt de înalta calitate, personalizate, proiectate, pentru următorii ani. Proces: Mai întâi, selectați materialul preferat pentru coperta dar și culoarea (există peste 50 de opțiuni). Se vor selecta imaginile pe care le doriți în albumul iar eu va voi asigura cel mai potrivit design. Albumul va fi trimis prin PDF pentru o ultima verificare înainte de tipărire. Scopul acestui album foto tipărit este de a retrăi emoția din acea zi specială, din nou și din nou.

fotograf nunta targu mures
Fotograf nuntă Târgu Mureș 11

SPER CA ȚI-A PLACUT ACEST ARTICOL DE MAJOS DANIEL ! FOTOGRAF NUNTA ÎN TÂRGU MUREȘ

ESTI ÎNDRĂGOSTIT/Ă ȘI ORGANIZEZI O NUNTĂ ANUL ACESTA SAU ANUL VIITOR ?

Aștept să ne cunoaștem și să punem bazele unei colaborări inedite. Putem să discutăm într-un mediu ales de voi toate detaliile, online sau fizic, eu sunt la dispoziția voastră. Mai jos găsiți formularul de contact pe care îl puteți completă pentru un prin pas către evenimentul perfect din Târgu Mureș. Rugămintea mea este să îl completăți cât mai detaliat. Pentru a stabili detalii ulterioare, vă voi contacta prin intermediul rețelelor de socializare Skype/Facetime/WhatsApp.

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ majosdanielfoto

Follow Us

majosdaniel@gmail.com