fotografii din ziua nuntii serena si istvan 1

Serena și Istvan: O Nuntă la Centrul de Evenimente Rab

Sunt încântat să vă împărtășesc povestea unei nunți recente pe care am avut privilegiul să o fotografiez la Centrul de evenimente RAB din comuna Sângeorgiu de Mureș. Am avut norocul să surprind nu doar momentele mari, ci și detaliile mici care arată cât de mult înseamnă unul pentru celălalt. Fotografiile pe care le fac devin povești vizuale, amintiri care vor dura o viață întreagă.

Pe parcursul zilei, am fost martorul unor momente de dragoste și bucurie pure. Dragostea lor, sinceră și frumoasă, a făcut ca fiecare cadru să fie special. În fotografii, am vrut să arăt nu doar cum arătau, ci și conexiunea puternică dintre ei.

fotograf nunta targu mures portret mireasa pregatiri 12
fotograf nunta targu mures portret mireasa pregatiri 11
detalii pregatiri nunta mireasa ziua nuntii in targu mures fotograf 8
detalii pregatiri nunta mireasa ziua nuntii in targu mures fotograf 7

O fotografie bună te poate duce înapoi în timp, la acele momente speciale. De aceea, îmi pasă atât de mult să ofer clienților mei imagini care vorbesc despre dragoste și fericire.

Sunt mândru că am putut fi parte din ziua lor și că am avut șansa să captez aceste momente. Fiecare nuntă îmi amintește de ce iubesc fotografia: pentru că pot păstra vie magia dragostei.

detalii pregatiri nunta mireasa ziua nuntii in targu mures fotograf 15
detalii pregatiri nunta mireasa ziua nuntii in targu mures fotograf 17
detalii pregatiri nunta mireasa ziua nuntii in targu mures fotograf 16

Centrul de evenimente RAB

Pentru Serena și Istvan, alegerea locului perfect pentru nunta lor a fost la fel de simplă și clară ca iubirea pe care o împărtășesc. Centrul de Evenimente Rab din Sangeorgiu de Mures a devenit scena unde au decis să-și spună „Da”, înconjurați de familie și prieteni.

Fie că urmează să te căsătorești, organizezi un botez sau un eveniment cu cei apropiați, Centrul de evenimente RAB reprezintă alegerea ideală! O sală generoasă cu capacitate pentru 900 persoane, recent renovată, pentru ca tu și cei dragi ție să aveți parte de o zi cu adevărat memorabilă! Contact : 0731-230.725 Locație : Sângeorgiu de Mureș, în cadrul complexului Apollo.