Locatie Nunta Aer Liber Mures Castelul Bethlen Bahnea 6

Castelul Bethlen, Bahnea Mureș – Locație nuntă

|

Dacă ești în căutarea unei locații de vis pentru nuntă sau ședințe foto, Castelul Bethlen din Bahnea, județul Mureș, este o alegere excelentă. Acest castel renovat recent oferă un cadru magnific și plin de istorie pentru cele mai frumoase momente ale vieții voastre.

Bethlen Castle Bahnea Wedding Venue Mures Romania 3

Despre Castelul Bethlen

Construit în secolul al XVI-lea, castelul Bethlen din Bahnea a fost complet renovat și este acum unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din zonă, cu împrejurimile sale bine întreținute. Renovarea castelului a fost sprijinită de guvernul maghiar, iar ceremonia de inaugurare a avut loc la 28 octombrie în localitatea din județul Mureș. În prezent, castelul este deținut de Episcopia Reformată din Transilvania și funcționează ca spațiu comunitar. Se află în grija Asociației Femeilor și prezintă o expoziție permanentă despre familiile nobile transilvănene și despre scriitoarea Árva Bethlen Kata (1700 – 1759), care s-a născut în clădire și este o figură feminină emblematică în rândul creștinilor reformați. Castelul oferă, de asemenea, o serie de servicii și își propune să stimuleze turismul cultural în zonă și să promoveze istoria zonei. Acum, castelul este o destinație populară pentru evenimente, inclusiv nunți și ședințe foto.

Locatie Nunta Aer Liber Mures Castelul Bethlen Bahnea 7

Spații pentru ceremonie și recepție

Castelul dispune de mai multe spații elegante și istorice care pot fi utilizate pentru ceremonia religioasă sau civilă, precum și pentru recepția de nuntă:

  • Curtea interioară a castelului – un spațiu deschis și pitoresc, ideal pentru ceremonia în aer liber
  • Sălile de recepție – încăperi spațioase și luminoase, perfect amenajate pentru petrecerea de nuntă
  • Grădinile castelului – un cadru natural de vis pentru ședințele foto ale mirilor
  • Cramă
Bethlen Castle Bahnea Wedding Venue Mures Romania 5

Capacitate și cazare

Castelul poate găzdui evenimente de nuntă de până la 200 de persoane. De asemenea, există posibilitatea de cazare în camerele și apartamentele amenajate în incinta castelului, pentru o experiență completă. Cu facilități de înaltă calitate, un cadru de poveste și o echipă profesionistă, Castelul Bethlen din Bahnea este o locație nuntă ideală pentru cuplurile care își doresc o nuntă memorabilă aproape de Târgu Mureș.

Locatie Nunta Aer Liber Mures Castelul Bethlen Bahnea 3

Castelul Bethlen din Bahnea – Locația ideală pentru nunți în aer liber și ședințe foto în județul Mureș

Chiar dacă ți-ai organizat nunta în altă parte, Castelul Bethlen din Bahnea, Mureș, te așteaptă pentru o ședință foto trash the dress de neuitat. Dacă ești pasionat(ă) de castele și de elementele vintage, acest loc fermecător este perfect pentru a captura imagini neconvenționale și pline de creativitate. Înconjurat de splendoarea istorică a castelului și de frumusețea naturală a grădinilor sale, vei transforma amintirile de nuntă în opere de artă unice. Decorul ce îmbină eleganța renascentistă cu peisajele pitorești ale Transilvaniei oferă cadrul ideal pentru a adăuga un strop de aventură și romantism poveștii voastre de iubire.

Bethlen Castle Bahnea Wedding Venue Mures Romania 1
Locatie Nunta Aer Liber Mures Castelul Bethlen Bahnea 2
Locatie Nunta Aer Liber Mures Castelul Bethlen Bahnea 1
Locatie Nunta Aer Liber Mures Castelul Bethlen Bahnea 5
Bethlen Castle Bahnea Wedding Venue Mures Romania 4
crama castelul bethlen bahnea

Alte locații de nuntă castel în județul Mureș

În afară de Castelul Bethlen din Bahnea, județul Mureș oferă o varietate de alte locații minunate pentru organizarea nunților și evenimentelor speciale. Iată câteva opțiuni populare:

  • Castel Haller – Ogra – Castelul Haller este o altă locație de nuntă de vis pentru evenimente în județul Mureș. Situat la doar 22 km de Târgu Mureș, castelul oferă facilități pentru organizarea de nunți, botezuri, seminarii și alte evenimente festive.
  • Teleki Castle – Gornești – Teleki Castle din Gornești este o altă opțiune elegantă pentru nunți și evenimente în județul Mureș. Acest castel din secolul al XVIII-lea oferă un cadru pitoresc și istoric pentru evenimentele de neuitat.
  • Castelul Ugron – Sângeorgiu de Pădure – Castelul Ugron din Sângeorgiu de Pădure este o altă opțiune interesantă pentru cuplurile care își doresc o nuntă într-un cadru istoric și elegant.Indiferent de locația aleasă, județul Mureș oferă o varietate de opțiuni minunate pentru a vă sărbători ziua cea mare într-un cadru de poveste

Fotograf nuntă – Daniel

Salut! Numele meu este Majos Daniel, iar fotografia este pasiunea și job-ul care m-a adus în mijlocul celor mai importante evenimente din viața mirilor. Pentru că momentele unice sunt imortalizate prin imagini, îmi face o deosebită plăcere să iau parte la aceste evenimente, deplasându-mă atât în țară cât și în străinătate, pentru a vă fi alături. Vă aștept așadar, să împărtășim povestiri și experiențe pentru a contura împreună imaginea celei mai frumoase zi din viața voastră.