nunta fotograf potrivit servicii foto 3 scaled

Laura & Lehel – Hotel Platinia – Fotograf nuntă Cluj Napoca

O nuntă fabuloasă și un cuplu care îmi va rămâne mereu în suflet. Laura & Lehel sunt niște oameni absolut deosebiți, pe care îi cunosc de mult timp și am avut nenumărate ocazii să îi fotografiez iar ei și-au demonstrat iubirea în față obiectivului de fiecare dată. Însă ziua nunții este o ocazie unică iar eu nu am ezitat nicio clipă să le fotografiez cea mai frumoasă zi din viața lor. Pregătirile au început într-o cameră superbă la Hotel Platinia din Cluj Napoca. De precizat ar fi că alegerea locației pentru pregătiri este foarte importantă, încercați să alegeți un loc care vă va face să va simțiți prinț și prințesă iar un hotel sau un conac vă scapă grijă schimbării locației în ziua nunții. Totul trebuie să se desfășoare într-un mediu relaxat.

platinia hotel cluj napoca fotograf nunta eveniment 21 scaled

FOTOGRAF NUNTĂ CLUJ NAPOCA

Biserica a fost un moment încărcat de emoție ce ne-a adus pe toți mai aproape de credință și jurămintele lor vor rămâne veșnice. Centru de evenimente RAB a fost locația noastră din acesta seară superbă, vă recomand cu căldură să luați în considerare această locație dacă va țineți nunta în Târgu Mureș sau prin împrejurimi.

Vă invit să vă delectați privirea cu momentele superbe pe care acești minunați oameni le-au experimentat și eu am avut onoarea să le documentez prin fotografie.

Pe acest link poți vizualiza fotografiile de la : Ședința foto Save the Date – O poveste de dragoste la Cabana Șapte

SALUT, SUNT MAJOS DANIEL ! FOTOGRAF NUNTA ÎN CLUJ NAPOCA ORGANIZEZI NUNTA ANUL ACESTA SAU ANUL VIITOR ?

Hai să ne cunoaștem și să vedem dacă există o posibilitate să colaborăm. Putem să discutăm într-un mediu ales de voi toate detaliile, online sau fizic, eu sunt la dispoziția voastră. Puteți folosi pagină de contact sau formularul de mai jos, pentru începe discuția despre nuntă voastră ce va avea loc în Cluj Napoca sau în vecinătate. Ne putem întâlni personal, sau dacă sunteți în străinătate, putem discuta de la distanță pe Skype sau FaceTime.