esküvői fotó tokaj

Éva & Lehel – Tokaj, Magyarország

ESKÜVŐ FOTÓS TOKAJ, MAGYARORSZÁG

Az esküvői kreatív fotók elkészítése mindig nagyon izgalmas folyamat hiszen ezek lesznek azok a képek, amelyeket később megmutatnak az ismerősöknek, barátoknak. Első megállásunk a csodálatos Budapest volt, ahol az esti órákban és naplementekor készíthettünk feledhetetlen fotókat. Itt találjatok a budapesti esküvő fotókat: https://majosdaniel.ro/eva-lehel-after-wedding-budapest-hungary/

Éva es Lehel esküvője Erdélyben lett megrendezve, de mivel nekik a tokaji borvidék egyik nagyon kedvelt helyszínük úgy döntöttünk, hogy eltöltünk egy közös hétvégét Magyarországon és meg örökítjük a legszebb pillanatokat. 

Miért Tokaj? A borvidék jelképe és egyik központja Tokaj városa, amely világhíre révén egész Magyarország jelképévé vált. A város több évszázados borászati hagyomány, különleges építészeti örökség és helyi hagyományok őrzője így tökéletes esküvő fotózásra. Meglátogattunk egy több száz éves borpincét is, ahol nagyon kedves emberek fogadtak minket finom borokkal.

A csodás napot majd a szőlősben a naplemente megörökítésével zártuk.

ESKÜVŐI FOTÓST KERESEL A NAGY NAPRA?

Szerelmes vagy és esküvőtök lesz? Gyönyörű, esküvői fotókat szeretnél az albumotokba tenni? Érdekel egy személyre szabott árajánlat? Kérlek töltsd ki a rövid űrlapot és megkeresésedre rövid időn belül válaszolok.