NOUL FORD MUSTANG – Prezenta deosebita, oriunde ai merge

Am scos bijuteria la drive-test. Am avut deosebita placere sa conduc o zi intreaga NOUL FOR MUSTANG multumita colaboratorilor mei de la FORD MURES care m-au rugat sa facem niste fotogafii de prezentare acestui model nou.

Mai multa putere. Mai mult rafinament. Mai mult MUSTANG

"Descriere preluata de pe site-ul producatorului"

La renumitul motor V8, de 5 litri, al noului Ford Mustang, am adaugat injectie directa de combustibil, duala, de inalta presiune si injectie de combustibil de joasa presiune in port. De asemenea, am marit supra-alimentarea la motorul EcoBoost® de 2,3 litri, reducand si mai mult din emisii.

Orice motor vei alege, te vei bucura fie de o cutie manuala, cu 6 viteze, reactiva, care merge ca unsa, fie de o cutie de viteze automata si sofisticata, cu 10 viteze.

Cu ajutorul valvei active de esapament, poti controla chiar si sunetul scos de noul tau Mustang. De exemplu, selectezi modul „Pista” pentru a amplifica bataia si „urletul” motorului. Sau poti alege modul silentios, pentru imprejurimi linistite.

FOTOGRAFIE COMERCIALA

Imediat ce pornesti noul Ford Mustang, pui in miscare o gama larga de tehnologii avansate, care iti imbunatatesc experienta de condus, in toate modurile posibile.

De pilda, noul instrumentar de bord digital, de 12”, iti ofera informatii optimizate, aferente modului de deplasare: „Normal”, „Sport+”, „Zapada/Ud”, „Pista” si „Cursa”. Instrumentarul de bord isi schimba chiar si aspectul pentru a se potrivi modului de deplasare selectat.

Noul Mustang are de asemenea, sistemul de amortizare MagneRide™, o suspensie noua si avansata, ce asigura un control remarcabil pe pista si un confort exceptional pe sosea.

Iar cu ajutorul tempomatului adaptiv, alegi viteza de deplasare, dupa care sistemul decelereaza sau accelereaza automat pentru a o mentine constanta.

Locatie : Transilvania Motor Ring Cerghid Jud : Mures
Transilvania Motor Ring (TMR) poate găzdui orice fel de competiție auto, moto, alergare și ciclism care se poate desfășura pe un circuit de asfalt. Acesta se poate închiria atât de către persoane fizice practicante de sporturi cu motor cât și de către de persoane juridice care doresc organizarea unor competiții. În planul de dezvoltare al circuitului există și amenajarea unei piste de cross, short track enduro, pe care să se poata desfășura competiții de gen, atât moto cât și auto

FOTOGRAF DIN TÂRGU MUREȘ MAJOS DANIEL CU DISPONIBILITATE ORIUNDE IN ȚARĂ

Aștept să ne cunoaștem și să vedem dacă există o posibilitate să colaborăm. Puteți folosi pagina de contact.

Ajută-mă cu un share !