fotograf iulius mall cluj napoca

Campanie Iulius Mall Cluj Napoca

Campanie realizată in toamna lui 2018 pentru Iulius Mall Cluj Napoca cu tematica începerii noului an școlar.
Dorești și tu să realizezi fotografii profesionale pentru brandul/evenimentul tău ? Nu ezita să ma contactezi.

Link către articolul original :
https://iuliusmall.com/cluj/be-cool-after-school-powertothekids/

Video realizat de către Alexandru Don :
https://www.facebook.com/watch/?v=325966388152399

Moda este pretutindeni! De aceea, îți împărtășim pasiunea pentru tot ceea ce este nou și te ajutăm să identifici ținutele în ton cu personalitatea ta. Anul acesta, Iulius Mall Cluj îți propune să fii „cool after school” și te încurajează să-ți exprimi spriritul tânăr într-o manieră constructivă. 

În sălile de gimnastică, la bazinul de înot, pe skateboard sau pe terenul de basket, moda este prezentă. Pentru că se apropie începutul anului școlar, Iulius Mall Cluj te ajută să identifici look-ul care ți se potrivește, din catalogul fashion online „Be cool after school”. Pentru că te încurajăm să faci mișcare, să practici sporturile care îți plac, să te distrezi, dar și să-ți exprimi personalitatea prin ținute originale, am selectat piese vestimentare din colecțiile brandurilor tale preferate și le-am inclus în propuneri „young” și „trendy”, exact așa cum ești și tu! Descoperă-le în catalog și vino să le combini în stilul tău, direct în magazinele din Iulius Mall!

Stiliștii au ales cele mai interesante articole sport și casual din colecțiile brandurilor Under Armour, BUZZ, Sport Vision, Arman Sport, U-MAN, Nike și Adidas. Te provocăm să-ți folosești imaginația și să le incluzi în outfit-urile tale pentru școală sau din timpul liber. Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să mergi la înot sau să descoperi ce alte activități interesante poți face după cursuri, te invităm la WorldClass Health Academy, de la etajul Iulius Mall Cluj.

Fotografie Cover Iulius Mall
Campanie Iulius Mall Cluj Napoca 11

Be cool after school! #powertothekids

FOTOGRAF CU DISPONIBILITATE ORIUNDE IN ȚARĂ MAJOS DANIEL!

Aștept să ne cunoaștem și să vedem dacă există o posibilitate să colaborăm. Puteți folosi pagina de contact sau formularul de mai jos.