sephora eveniment lansare 

SEPHORA – Fotografii eveniment, deschidere

În acest articol vă prezint o colaborare reușita și draga sufletului meu, cu magazinele Sephora din România. Am participat la diferite deschideri ale magazinele lor din mall-urile precum Vivo! Cluj Napoca, Promenada Sibiu, Shopping City Târgu Mureș. Mai departe vă prezint fotografiile mele preferate și vă las pe voi să vă faceți o idee despre stilul meu fotografic la evenimente de acest gen.

1 Sephora Fotograf Eveniment lansare produs corporate brand
SEPHORA - Fotografii eveniment, deschidere 15

FOTOGRAFII COMERCIALE

Pentru a face clientul să te aleagă pe tine, activitatea sau produsele companiei trebuie prezentate impecabil, scoase in evidenta si valorificate din toate unghiurile. Iar scopul meu aici apare, fiind specializat în servicii de fotografie comercială, surprind într-un mod creativ și profesional oameni în mediul lor de lucru dar realizez si fotografii de interior/exterior al spațiului companiei. Totodată, fotografiile de prezentare, imagini corporate / de brand dar și portrete se afla în portofoliul meu și le creez într-un mod profesional.

FOTOGRAF EVENIMENT

Organizezi un eveniment de PR, o lansare de produs sau o conferință? Ca fotograf de evenimente corporate îți pot asigura fotografii de calitate din timpul evenimentului tău.

Ce pot oferi? Portrete business, fotografii office, industriale, cu oameni în mediul lor productiv de lucru, procese de producție, fotografii de eveniment dar și filmări aeriene și în-door pentru clipuri de prezentare.

Vezi : prețurile serviciilor foto oferite. Contactează-mă pentru o ofertă personalizată!

SEPHORA ROMÂNIA

FOTOGRAF COMERCIAL CU DISPONIBILITATE ORIUNDE IN ȚARĂ !

Aștept să ne cunoaștem și să vedem dacă există o posibilitate să colaborăm. Puteți folosi pagina de contact.