cluj connecting day 2024 brinel cisco 4

Filmare comercială de eveniment – aftermoovie cluj connecting day

| |

Cu bucurie și pasiune, am fost prezent pentru o filmare comercială la cea de-a 5-a ediție a Cluj Connecting Day în calitate de videograf al companiei BRINEL. De-a lungul timpului, parteneriatul meu solid cu BRINEL a adus în fața publicului numeroase proiecte remarcabile, atât în calitate de fotograf, cât și de videograf. Astfel, am avut ocazia să contribui la diverse inițiative și să surprind momente memorabile pentru acest brand de prestigiu.

Explorând Inovația la Cluj Connecting Day 2024 | Aftermoovie

La acest eveniment de marcă, organizat în colaborare cu Cisco, am fost prezenți alături de peste 100 de profesioniști IT din Transilvania, explorând împreună soluțiile de vârf în domeniile #Cybersecurity, AI, Multicloud, Collaboration & Hybrid Work. Este o onoare să fim parte dintr-un astfel de efort colectiv, subliniind importanța investițiilor strategice în educație și tehnologii viitoare.

În calitate de partener de încredere al acestui eveniment, BRINEL a jucat un rol crucial în organizarea și succesul Cluj Connecting Day. Nu pot decât să exprim recunoștința noastră față de Cisco România și toți participanții implicați, deoarece prezența lor a contribuit la transformarea acestui eveniment într-o experiență memorabilă și plină de inspirație.

cluj connecting day 2024 brinel cisco 4
cluj connecting day 2024 brinel cisco 5
cluj connecting day 2024 brinel cisco 3
cluj connecting day 2024 brinel cisco 2
cluj connecting day 2024 brinel cisco 1

clujconnectingday #brinel #iqanto #groupesnef #cisco #hybridwork #collaboration #multicloud #techevents #cybersecurityevents

Cu o experiență în domeniul fotografiei și videografiei comerciale, sunt dedicat să aduc în prim plan povestea unică a fiecărei companii și afaceri. De la companiile din industria IT, Horeca și restaurante, până la pensiuni și proprietari Airbnb, ofer servicii personalizate pentru a evidenția esența și caracteristicile distincte ale fiecărui brand.

Fie că este vorba despre capturarea atmosferei vibrante dintr-un spațiu de lucru modern, prezentarea preparatelor delicioase dintr-un restaurant de top sau surprinderea frumuseții naturale a unei pensiuni de vis, abordarea mea creativă și profesională garantează rezultate de excepție.

Contactați-mă pentru a discuta în detaliu despre nevoile și obiectivele dvs. specifice și vă voi oferi o ofertă personalizată, adaptată exact cerințelor dumneavoastră. Cu pasiune și atenție la detalii, sunt aici pentru a aduce vizualizările și viziunile dvs. la viață într-un mod autentic și captivant. Aștept cu nerăbdare să colaborăm și să aducem povestea afacerii dvs. la un nivel superior!