fotograf portrete business

Kadeno Solutions: Fotografii Corporate pentru firmă IT

|

Am fost la Kadeno Solutions pentru a realiza fotografii corporate. Ei sunt o companie de software din Târgu Mureș, România. Fondată la începutul anului 2019 de trei tineri dezvoltatori software ambițioși printe care și fostul meu coleg din scoala generală F.Norbert, Kadeno Solutions se remarcă prin profesionalism și atenție la detalii. Echipa lor pune un accent deosebit pe planificare, considerând că aceasta este cea mai importantă parte a dezvoltării software.

fotografii corporate

Sesiune de fotografie corporate

Am avut plăcerea de a surprinde prin obiectivul aparatului meu esența și dinamismul echipei Kadeno Solutions. Fotografiile corporate realizate de mine reflectă atmosfera colaborativă și dedicarea echipei în fiecare proiect.

portrete profesionale angajati kadeno 3
fotograf sedinte echipa kadeno 3
portrete profesionale angajati kadeno 1

Portrete profesionale ale angajaților

Am capturat portrete profesionale ale angajaților, evidențiind personalitatea și profesionalismul fiecărui membru al echipei. Fotografii portrete corporate: aceste imagini sunt ideale pentru a fi utilizate pe website-ul companiei, în prezentări și materiale de marketing, LinkedIn etc.

fotograf sedinte business kadeno 2
fotograf portrete corporate kadeno 1
fotograf portrete corporate kadeno 2
fotograf sedinte business kadeno 3

Fotografii din timpul ședințelor de Business

De asemenea, am realizat fotografii în timpul ședințelor de business, surprinzând momente autentice de colaborare și discuții strategice. În calitate de fotograf ședințe business, am capturat dedicarea echipei în planificarea și dezvoltarea proiectelor.

fotograf evenimente firma IT kadeno 3
fotograf corporate IT kadeno solutions 1

Echipa Kadeno Solutions

Fotografiile realizate în birou au capturat angajații în acțiune, lucrând cu pasiune la diverse proiecte IT. Aceste imagini oferă o perspectivă autentică asupra mediului de lucru din cadrul firmei IT Kadeno Solutions.

fotograf evenimente firma IT kadeno 2
fotograf sedinte echipa kadeno 1
fotograf profesionist IT kadeno 1
fotograf portrete business kadeno solutions 1
fotograf portrete corporate kadeno 3

Importanța Fotografiilor Corporate

Rezultatele acestei sesiuni de fotografie corporate pot fi utilizate pentru a îmbunătăți imaginea publică și materialele de marketing ale Kadeno Solutions. Ele reflectă profesionalismul și dedicația echipei, fiind un atu valoros pentru promovarea companiei. Fotografiile corporate in birou, portretele de business și imaginile angajaților în acțiune sunt esențiale pentru comunicarea vizuală a companiei.

fotograf portrete business

Dacă sunteți interesat de o colaborare cu Kadeno Solutions, vă invit să descoperiți serviciile lor și să îi contactați. Fotografiile realizate de mine, ca fotograf evenimente firmă IT și fotograf ședințe echipă, contribuie la evidențierea echipei și a mediului de lucru, fiind un element cheie în comunicarea vizuală a companiei.