fotografie de produs imbracaminte 

Show Off – Fotografie de îmbrăcăminte – industria fashion

|
Fotografie de îmbrăcăminte
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 28

Servicii fotografie de îmbrăcăminte

Fact: Oamenii își amintesc 80% din ceea ce văd și doar 20% din ceea ce citesc.

Fashion-ul, un domeniu de mare interes pentru mulți dintre noi, mi-a captat și mie atenția în urmă cu ceva timp. Nu pot spune că sunt un mare amator al modei, însă mi-am dorit să am lucrări din acest domeniu în portofoliul meu. Astfel că m-am alăturat acestui val aflat în plină ascensiune al modei, respectiv în vânzarea de haine, și am avut oportunitatea de a fi parte a unei colaborări foarte interesante. Un brand românesc recent lansat, SHOW OFF, cu îmbrăcăminte sport și stradă de lux pentru femei, de calitate premium.

Pentru a vă introduce mai mult în esența acestui business, vreau să vă vorbesc puțin despre fondatoarele acestui proiect îndrăzneț. Ana Muntean și Andreea Monteiro, două femei de o creativitate debordantă, care au venit cu ideea acestui concept inedit.

Dintr-o pasiune comună pentru fitness, lifestyle și glamour, a luat naștere brandul SHOW OFF care țintește să ofere pe lângă piese athleisure confortabile și unice, dorința și motivația de a aborda un stil de viață sănătos, și de a ajuta femeile să își redescopere feminitatea și unicitatea.

Scurt istoric despre Brandul SHOW OFF

ana muntean si andreea monteiro
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 31

Brand-ul SHOW-OFF are parte de două fondatoare talentate și muncitoare, care au știut exact cum să contureze imaginea și conceptul, astfel că munca mea alături de ele a fost o adevărată plăcere.

Ana Muntean, pasionată de sport și un stil de viață sănătos, și-a dat frâu liber imaginației și pasiunii, pornind în această călătorie în care a găsit echilibrul perfect dintre frumos și practic. Astfel că inspirată din experiențele proprii și ceea ce lipsea din acest domeniu din punct de vedere vestimentar, în colaborare cu designer-ul brandului a creat o linie vestimentară dedicată pieselor athleisure, ideală pentru femeile pasionate de fitness și nu numai, adaptată nevoilor reale. Ana este și antrenoare de fitness și profesează în cadrul Universității de medicină și Farmacie “Iuliu Hațeganu” din Cluj Napoca.

Andreea Monteiro, contribuie în acest proiect cu experiența a 20 de ani activi în domeniul fitness-ului. Promovează acest lucru nu doar prin munca depusă în sală, cât și printr-un lifestyle sănătos de care a dat dovadă și în cadrul emisiunii MasterChef. Cu o viziune clară și pasiune pentru cariera ei, și-a dorit să ofere un plus de încredere și forța de a-și redescoperi unicitate, tuturor femeilor. Astfel a luat naștere dorința de a crea o linie de peise vestimentare activewear, unice pe piața autohtonă.

Linia de produse SHOW OFF este astfel caracterizată de calitate, confort, un design unic și ani de experiență in sport și fashion, toate adăugând valoare produselor finite.

Fotografia de produs pentru industria fashion

industria fashion
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 34

Domeniul de fashion are ceva aparte, are oameni creativi și concepte noi pe care nu le mai întâlnesc în nici un alt mediu. Dincamica acestuia mă atrage și mă face să îmi doresc să o descopăr tot mai mult, iar rezultatele vorbesc de la sine. Pentru că în fotografia de evenimente urmăresc mereu să transmit naturalețea și intensitatea momentelor, am realizat că și fotografia de brand și social media îmi aduce provocări similare, astfel am îmbrățisat-o cu mare interes.

Este important ca produsul promovat să vorbească prin imagini, să transmită o anumită stare privitorilor și să îi inspire. Pot spune că este o provocare să găsesc unicitatea din spatele brandului și să captez mesajul nescris pe care acesta vrea să îl transmită.

De ce este importantă fotografia de produs pentru un brand?

Fact: Oamenii își amintesc 80% din ceea ce văd și doar 20% din ceea ce citesc.

Ceea ce vreau să spun este faptul că un conținut de calitate reprezintă o parte foarte importantă din planul de promovare a oricărui produs. Gradul de încredere pe care îl insuflați oamenilor din online este transmis în cea mai mare parte prin fotografiile de înaltă calitate care sunt menite să capteze personalitatea, esența și mesajul din spatele produsului.

Practic magazinul web trebuie să strălucească și să afișeze cele mai bine alese imagini, completate de texte pline de creativitate.

servicii fotografie imbracaminte
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 37

Spre deosebire de cumpărăturile pe care le faceți într-un magain unde puteți să probați articolele și să le evaluați calitățile din toate punctele de vedere, în online deciziile de cumpărare sunt bazate strict pe vizual, pe fotografiile bine făcute care surprind detaliile și pe o descriere cât mai amplă și mai apropiată de realitate a produselor.

show off îmbrăcăminte sportivă
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 38

În această colaborare am abordat fotografia fashion, care pune accent pe branding și pe povestea din spatele produselor. Aceasta este cartea de vizită a brandului, schimbă aspectul întregului site și face cunoștință vizitatorilor cu brandul.

Special am creat acest material în speranța de a vă ajuta să vă conturați o idee cât mai clară referitoare la fotografia de produs și la importanța acesteia în webshop-ul vostru.

Atât în fashion, cât și în alte industrii, îmi doresc să facem casă bună și să colaborăm pentru rezultate cât mai surprinzătoare. La curent cu noile tendințe, cu un pas înainte în fața concurenților și atent la nevoile clienților mei, îmi doresc să duc noi proiecte pe culmi cât mai înalte, și îmi ofer toată susținerea către brandurile autohtone, care îmi sunt foarte dragi și apropiate sufletului meu.

Vă invit să îmi povestiți ce v-ați propus să realizați, iar eu vă spun cât de departe putem ajunge.

ana muntean marica cancan
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 39
ana muntean fitness
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 42
fotografii comerciale sport show off
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 45
colanti sport show off
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 46
Fotografie de îmbrăcăminte
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 47
Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 48
Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 49
ana muntean show off
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 50
andreea monteiro masterchef
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 51
marica ana muntean
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 52
imbracaminte sportiva
Show Off - Fotografie de îmbrăcăminte - industria fashion 53
SHOW - OFF | Fotografie de îmbrăcăminte – industria fashion