fotograf de portret din Bucuresti Cluj Brasov 7

Fotografie portret – Octavia | UpLearning

Octavia Cîrstea este medic și absolventă a Universității de Medicină din Târgu Mureș. Am avut privilegiul de a o ajuta cu fotografii și filmări pentru proiectul său, aducând astfel o perspectivă vizuală și creativă în sprijinul activității ei în domeniul medical.

uplearn octavia biologie pregatire universitara online 4
Fotografie portret - Octavia | UpLearning 19

Chiar dacă activitatea principală a Octaviei este în medicină, colaborarea noastră a evidențiat versatilitatea ei și capacitatea de a îmbina expertiza medicală cu creativitatea vizuală. Fotografiile și filmările realizate au avut rolul de a ilustra și evidenția aspecte importante ale proiectului ei, oferind o modalitate captivantă de a comunica cu publicul.

uplearn octavia biologie pregatire universitara online 3
Fotografie portret - Octavia | UpLearning 22

Despre Octavia – Cine mă învață ?

Salut, numele meu este Octavia Cîrstea și am absolvit Universitatea de Medicină din Târgu Mureș. În cei 6 ani de facultate, pe lângă multele informații pe care le-am descoperit alături de mentorii universității, am fost și sunt conștientă că, pentru a termina cu bine această călătorie, am nevoie să ÎNVĂȚ CUM SĂ ÎNVĂȚ. Da, poate că sună clișeic, dar din păcate acesta este motivul pentru care, de cele mai multe ori, deși există mult efort, nu vedem rezultatele aferente.


Cel mai probabil, acum ești în același punct în care am fost și eu. Elevă sau elev, materii pentru BAC ce trebuie parcurse și de parcă nu era suficient, intervine și admiterea la Medicină.

uplearn octavia biologie pregatire universitara online 2
Fotografie portret - Octavia | UpLearning 27

Acesta este motivul pentru care a luat naștere conceptul “Uplearning”. Vreau să te ajut să parcurgi și să înțelegi foarte ușor tot ceea ce presupune acest manual, prezentându-ți o serie de tehnici de învățare, tips-uri, metode de a reține informația FĂRĂ a depune efort sau fără a apela la tehnici de tip “memorare”.

fotograf portret profesoara de biologie 1
Fotografie portret - Octavia | UpLearning 30