fotografii de craciun targu mures

Fotografii de Crăciun Târgu Mureș – Zâmbete Sclipitoare de Sărbători

| |

Bucurie, Amintiri și Fotografii de Crăciun la Târgu Mureș

A venit momentul să începem să ne pregătim pentru cea mai frumoasă perioadă a anului! Sărbătorile de iarnă aduc cu ele magie, bucurie și oportunitatea de a crea amintiri de neuitat. Pentru a vă ajuta să surprindeți această perioadă specială, sunt bucuros să vă anunț că organizez ședințe foto de Crăciun și în acest an, locația fiind lângă orașului Târgu Mureș. Aici vă voi întâmpina cu decoruri unice atât cromatic cât și tematic, unde vom scrie noi povești de Crăciun, cu familii fericite, copilași jucăuși și nelipsitul Moș Crăciun cu daruri. 

Cum decurge ședința foto ? – Experiența Sesiunilor Foto de Crăciun

La ședințele noastre foto de Crăciun din Târgu Mureș, vă ofer o experiență unică și memorabilă. Într-un cadru magic, cu decoruri tematice și lumini strălucitoare, veți avea oportunitatea de a vă eterniza bucuria și spiritul sărbătorilor. Ulterior ședinței foto, în termen de maxim 3-5 zile, vă voi livra fotografiile prelucrate de mine, minim 35 imagini în format digital, pentru a le trimite celor dragi sau pentru a le înrăma drept amintire lângă brad.

targu mures fotografii de craciun la studio 4
Fotografii de Crăciun Târgu Mureș - Zâmbete Sclipitoare de Sărbători 7

Magia Crăciunului Prin Obiectivul meu

Pentru Familie

Acesta este momentul perfect pentru a aduna familia și a crea amintiri de neuitat la Târgu Mureș. O ședință foto de Crăciun este o ocazie minunată de a vă bucura de timpul petrecut împreună, într-un mod creativ. Imaginați-vă toți membrii familiei voastre, zâmbind și îmbrăcați în haine tematice de Crăciun, într-un decor de vis.

Pentru Copii

Magia Crăciunului este pe deplin resimțită de copii din Târgu Mureș, iar capturarea acestui moment special în fotografii este neprețuită. Copiii se pot bucura de o întâlnire cu Moș Crăciun, se pot juca în jurul bradului de Crăciun și pot crea amintiri ce vor dura o viață întreagă.

Detalii – Ședințe Foto de Crăciun la Târgu Mureș

Perioada de desfășurare a sesiunilor foto va fi între

10 noiembrie – 27 decembrie, astfel că în zilele care urmează vor începe programările pentru ședința foto.

Locație și Decoruri

Ședințele foto de Crăciun din Târgu Mureș vor avea loc în studioul foto special amenajat pentru sărbători, situat la marginea orașului. Decorurile tematice vor adăuga o notă magică imaginilor dvs.

targu mures fotografii de craciun la studio 3
Fotografii de Crăciun Târgu Mureș - Zâmbete Sclipitoare de Sărbători 8

CÂT COSTĂ ȘEDINȚĂ FOTO CRĂCIUN LA STUDIO CU FAMILIA?

Tariful este de 650 RON în luna noiembrie iar începând cu luna decembrie, se majorează la 700 RON, în acest preț fiind inclusă și o ramă foto premium de dimensiuni 30×40 cu o fotografie printată pe hârtie foto.

Rezervări

Numărul de locuri pentru ședințele de Crăciun în Târgu Mureș este limitat, așa că vă recomand să faceți o rezervare în avans pentru a vă asigura că aveți locul asigurat. Pentru a rezerva un loc pentru ședința foto de Crăciun se vor achita 100 lei avans. Acest avans este nereturnabil deoarece se rezervă slotul studioului, însă ședința foto este reprogramabilă în funcție de locurile disponibile.

Va aștept cu drag și bucurie, să vă programați din timp!

Vă puteți programa prin formularul de contact sau prin telefon +40 747 689 658 iMessage, Whatsapp

Cum să vă pregătiți ?

Pentru a obține cele mai bune rezultate în timpul ședinței foto de Crăciun, vă sugerăm să vă îmbrăcați în haine de sezon, cum ar fi pulovere tematice de Crăciun sau costume de sărbătoare. Nu uitiați și în exteriorul studioului o să facem fotografii. Puteți aduce și propriile accesorii pentru a personaliza experiența.

Investiția în Amintiri

Pachete Foto

Ofer diverse pachete foto pentru a se potrivi nevoilor dvs. și pentru a vă oferi cele mai bune amintiri de Crăciun la Târgu Mureș. Luați în considerare pachetul care se potrivește cel mai bine familiei sau copiilor dvs.

Ofertă Specială

Pentru a sărbători Crăciunul la Târgu Mureș, oferim un discount special pentru toate ședințele foto de Crăciun rezervate în luna noiembrie. Este o oportunitate excelentă de a captura spiritul sărbătorilor la un preț mai accesibil.

Oferă un cadou deosebit celor dragi

Doriți să le faceți o bucurie celor dragi de sărbători? O idee inedită ar fi să le oferiți cadou o sesiune de fotografie profesională. Voucherele semnifică un cadou de Crăciun modern și creativ, pe care le puteți dărui oricui, fie că e vorba de un membru al familiei, prieten sau coleg. Mai multe informații găsiți aici.

Întrebări și răspunsuri

Tot ce trebuie să sti

Cum pot face o rezervare pentru o ședință foto de Crăciun la Târgu Mureș?

Pentru a face o rezervare, puteți să ne contactați prin telefon sau prin e-mail pentru a verifica disponibilitatea și a stabili data și ora ședinței. Locurile sunt limitate, așa că vă recomandăm să vă rezervați din timp.

Ce ar trebui să îmbrac pentru ședința foto de Crăciun?

Recomandăm să vă îmbrăcați în haine de sezon, cum ar fi pulovere tematice de Crăciun sau costume de sărbătoare. Cu toate acestea, puteți alege orice haine în care vă simțiți confortabil. Nu uitați să aduceți și accesorii specifice sărbătorilor pentru a personaliza sesiunea.

Cât durează o ședință foto de Crăciun?

Durata unei ședințe foto de Crăciun poate varia în funcție de pachetul ales și de preferințele dvs. În general, o ședință durează între 45 de minute și o oră.

Când pot obține fotografiile finale?

După ședința foto, veți primi fotografiile finale editate într-un interval rezonabil de timp, de obicei în termen de 3-5 zile. Aceasta vă va oferi timp suficient pentru a alege fotografiile preferate și pentru a le pregăti pentru partajarea cu prietenii și familia în timp pentru sărbători.