fotograf nunta cluj

Nuntă pe timp de pandemie la Cluj Napoca – Tünde & Levi

|

FOTOGRAF NUNTĂ CLUJ NAPOCA

Ca fotograf de nuntă pentru mine, anul acesta a fost o premieră, am avut oportunitatea să fotografiez legalizarea căsniciei unor oameni foarte frumoși, în Cluj-Napoca și mai exact la Casino ! Mi-a fost atât de dor să fotografiez cupluri îndrăgostite și sper că, pas cu pas să revenim la normal din toate punctele de vedere pentru a putea sărbătorii aceste evenimente și cu o masă festivă în familie și o petrecere pe cinste!

Am fost primiți de către personalul primăriei în cele mai sigure condiții, toată lumea avea echipament de protecție, ne-a fost măsurată temperatura, și totul era pregătit de evenimentul special. Numărul de persoane care pot fi prezente este totuși un impediment însă ne bucurăm că este posibil să-i avem măcar pe cei mai dragi dintre cei dragi lângă noi în astfel de momente. Pentru mine e o mare fericire să știu că frumosul cuplu “și-a sacrificat” un om drag lor pentru a mă avea pe mine, să imortalizez acest prin pas în viață lor de proaspăt căsătoriți.

Le mulțumesc celor doi pentru că mi-au oferit ocazia să iau parte la această zi minunată.

În continuare vă invit să urmăriți fotografiile de la starea civilă și câteva cadre surprinse la ședința foto de după, cu cei doi tineri frumoși.

SALUT, SUNT MAJOS DANIEL ! FOTOGRAF NUNTA ÎN CLUJ NAPOCA ORGANIZEZI NUNTA ANUL ACESTA SAU ANUL VIITOR ?

Hai să ne cunoaștem și să vedem dacă există o posibilitate să colaborăm. Putem să discutăm într-un mediu ales de voi toate detaliile, online sau fizic, eu sunt la dispoziția voastră. Puteți folosi pagină de contact sau formularul de mai jos, pentru începe discuția despre nuntă voastră ce va avea loc în Cluj Napoca sau în vecinătate. Ne putem întâlni personal, sau dacă sunteți în străinătate, putem discuta de la distanță pe Skype sau FaceTime.