MENU
.01

WEDDING VIDEO

14 Hours of Videography Coverage
Professional Editing
Custom Music
2-4 Minute Best Moments Film in 4K rezolution
45-75 Minute Feature Film Delivered On USB and Online Cloud

Dacă ați ajuns pe acest site înseamnă că aveți nevoie de serviciile unui videograf pentru evenimentului d-voastră. Aici vizionați munca unei echipe cu un nivel profesional de producție. Imaginile foto și video vorbesc de la sine și suntem mândri să vi le arătăm.

Singurele amintiri vor fi fotografiile,ceea ce este foarte important pentru mine. Ziua voastră este unică și deosebită, la fel atitudinea mea și modul în care o voi trata. Veți arăta uimitor în ziua cea mare, iar prioritatea mea este să v-o amintiți mereu. Mă conformez dorințelor voastre, ofer îndrumare și suport doar la cererea voastră. Fiind pasionat de povești de dragoste, sunt prezent pe toată durata evenimentului, începând de la pregătiri până la servirea tortului.


Încercăm şi reuşim de cele mai multe ori să realizăm filmele de nuntă în stil cinematografic, axate mai mult pe creativitate şi calitate decât pe cantitate. Videografia de nuntă este mult mai mult decât o simplă filmare, este o poveste cu trăiri intense şi emoţii, toate acestea trebuie captate pentru ca apoi să fie repovestite cu impact maxim şi aceasta implică folosirea multor cunoştinte din domeniul cinematografiei.

AVANTAJUL ASISTENULUI :

Montajul de nuntă final este mai dinamic și complex, întregul eveniment este captat din mai multe perspective, putem folosi o gama largă de lentile, slidere sau o dronă care ne permite de a crea pentru voi clipe de neuitat.

PENTRU PRETURILE SERVICIILOR SI VERIFICAREA DISPONIBILITATII PENTRU ZIUA EVENIMENTULUI FOLOSITI FORMULARUL DE CONTACT

CERE OFERTA

CHEILE TURZII - CLUJ NAPOCA

March 23, WEDDING

Beautiful couple Wedding day Best Moments

WATCH FULL STORY
CLOSE MENU