Filmare nuntă

Cinematic highlight films

Dacă ați ajuns pe acest site înseamnă că aveți nevoie de serviciile unui videograf pentru evenimentului d-voastră. Aici vizionați munca unei echipe cu un nivel profesional de producție. Imaginile foto și video vorbesc de la sine și suntem mândri să vi le arătăm.

 

iulia carl targu mures fotografie logodna

Singurele amintiri vor fi fotografiile,ceea ce este foarte important pentru mine. Ziua voastră este unică și deosebită, la fel atitudinea mea și modul în care o voi trata. Veți arăta uimitor în ziua cea mare, iar prioritatea mea este să v-o amintiți mereu. Mă conformez dorințelor voastre, ofer îndrumare și suport doar la cererea voastră. Fiind pasionat de povești de dragoste, sunt prezent pe toată durata evenimentului, începând de la pregătiri până la servirea tortului.

Încercăm şi reuşim de cele mai multe ori să realizăm filmele de nuntă în stil cinematografic, axate mai mult pe creativitate şi calitate decât pe cantitate. Videografia de nuntă este mult mai mult decât o simplă filmare, este o poveste cu trăiri intense şi emoţii, toate acestea trebuie captate pentru ca apoi să fie repovestite cu impact maxim şi aceasta implică folosirea multor cunoştinte din domeniul cinematografiei.

Laura & Lehel

Nuntă la Cluj Napoca

platinia hotel cluj napoca fotograf nunta eveniment 7 scaled

Ada & Nandor

Nuntă la Zalău

Foto Rimitea Alba Cluj Napoca Torocko Erdely Eskuvo Fotos 21

PENTRU PRETURILE SERVICIILOR SI VERIFICAREA DISPONIBILITATII PENTRU ZIUA EVENIMENTULUI FOLOSITI FORMULARUL DE CONTACT