Szidi + Dávid | Esküvő Fotó – Chateau Petrény Eger

Az elmúló pillanatokat örök képkockákká formálom! Hiszem, hogy minden pillanat értékes. Feladatomnak tekintem, hogy ezeket, az esküvői fotózás során átélt momentumukat megörökítsem. Egy kép ne csak a pillanat kivetülése legyen a valóságnak, hanem egy olyan emlék, amit bárhol, bármikor és bármennyiszer újraélhetsz.

Egyes pillanatok, túl különlegesek ahhoz, hogy szavakba foglaljuk őket. Ezért szeretem az esküvői fotózást! Mert ezek a pillanatok egyszeriek. SOHA nem visszatérőek. És ez a tudat annyira magával ragadó…

A Chateau Petrény-ben található tágas menyasszonyi lakosztály tökéletes helyszínt biztosít a helyszíni készülődéseknek, fotózásoknak.

Az esküvő helyszínéről - Chateau Petrény

Egy dinamikusan fejlődő családi válallákozás vagyunk, melynek alapjait 2001-ben raktuk le a Petrény Winery megalapításával. Szolgáltatásaink és cégünk alapjául a borászatunk szolgál, innen is ered a mottónk: Borra hangolva.

Mára már 155 hektáron gazdálkodó borászattá nőtte ki magát a cégünk. Egerben két ikonikus helyen, a Szépasszonyvölgyben és a Dobó tér mellett alakítottunk ki kóstoló pincét és borbárt, ahol a jelenleg 21 szőlőfajtából készült bor szortimentek lekóstolhatóak és megvásárolhatóak szakképzett sommelierek segítségével. Továbbá a bor szeretetére építve Egerszalókon megnyitott panziónk, a Petrény Borpanzió és az itt található borboltunk. A cég koronájaként épült meg a Chateau Petrény, mely egy nagy beruházás első alappillére, mint rendezvényközpont.

Szidi David Cheteau Petreny 136
Szidi + Dávid | Esküvő Fotó - Chateau Petrény Eger 125

Szidi David Cheteau Petreny 210
Szidi + Dávid | Esküvő Fotó - Chateau Petrény Eger 130

KÉRJ AJÁNLATOT

Ha már tudod mit szeretnél vagy csak tájékozódnál, akkor írj nekem!

Ajută-mă cu un share !